Splinter Cell Remake, Kimseyi Öldürmeden Bitirilebilecek Mi?

Merhaba dünyalı, biz dostuz!

Splinter Cell Remake, Kimseyi Öldürmeden Bitirilebilecek Mi

Yeniden yapım Splinter Cell ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Ubisoft Toronto tarafından verilen detaya göre Splinter Cell Remake, kimseyi öldürmeden bitirilebilecekmiş.


İlginizi Çekebilir: Yeni Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter Detayları


Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde Splinter Cell serisinin yirminci yılını kutlamaya yönelik olarak özel bir video yayınlayan Ubisoft, serinin önceki oyunlarının ışıklandırma, görseller ve devrimsel kılan diğer her şeyin masaya yatırılmasına ek olarak, yeniden yapım ile ilgili ilk konsept sanat çalışmalarını da ekranımıza getirmişti.  

Splinter Cell Remake, Barışçıl Bir Şekilde Oynanabilecek

Her ne kadar şu anlık geliştirilme safhasının başlarında olunsa da, elbette başarılı olunması isteniyor ve bu bağlamda da oyunculara oyunu kimseyi öldürmeden de bitirebilme fırsatının sunulması hedefleniyor. 

Bildiğiniz gibi geliştiricilerin planlamasına bağlı olarak, kimseyi öldürmeden de bitirebildiğimiz oyunlar mevcut. Mesela ilk akla gelen Deus Ex: Mankind Divided ve buna bağlı olarak açılan bir başarımı dahi var.  

Yayınlanan videoda (15:19) konuşan Yaratıcı Yönetmen Chris Aunty, “Oyunculara bazı durumların şiddetini azaltmak için birkaç fırsat sunmayı istiyoruz. Gizlilik bizim için son derece önemli bir temel dayanak ve orijinal çok özel olan anbean gizlilik oynanışını iyileştirerek, modern tasarım felsefelerini katmayı hedefliyoruz.” yorumunda bulundu. 

Devamında ise gizli saha ajanı Sam’in elinin altında kullanıma hazır araçlar ve beceriler, ekipmanlar ve daha birçok şeyin bulunduğunu söyleyen Aunty, bunlarla gerilim anlarının yaratılabildiğini de sözlerine ekliyor. Bu konuda bir örnek vermeyi ihmal etmiyor. Öyle ki, yakınlarımızda bulunan bir düşman bizi fark etmeden elimizdeki ilgili ekipmanı kullanarak yüksekçe bir yere çıkabilecek ve gereksiz bir çatışmadan sıyrılabileceğiz. Benzer bir şekilde, kapı aralığından bakarak burun buruna geleceğimiz tehlikenin ve benzeri şeylerin nerede olduğunu görerek plan yapabilmemiz mümkün olacakmış. 

Snowdrop motoru ile geliştirilmekte olan yeniden yapım ile Montreal yerine Toronto stüdyosu ilgileniyor. Günümüzdeki oyuncu kitlesine hitap edecek hikayenin şekilde yeniden yazılacağı belirtilmişti. Yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version