Splinter Cell: Chaos Theory Ücretsiz Oldu!

Sekiz gün süreniz var!

Splinter Cell Chaos Theory Ücretsiz Oldu!

Fransız yayıncı tarafından yapılan duyuru ile Splinter Cell: Chaos Theory ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Önünüzde sekiz günlük bir sürenin olduğu bu harika fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca Black Friday indirimleri de başlamış durumda. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (18 Kasım)


Splinter Cell: Chaos Theory Ücretsiz Dağıtılıyor!

Bu yıl Ubisoft, otuz beşinci yaşını kutluyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile özel indirimler ve oyun içi etkinliklerin yanı sıra, ücretsiz oyunların da kullanıcılara hediye edileceği duyurulmuştu. Hatırlayacağınız üzere, yakın bir zaman önce Assassin’s Creed Chronicles ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Şimdi ise sırada Splinter Cell: Chaos Theory var.

25 Kasım 2021 Perşembe günü TSİ 15:00 sıralarında sona erecek olan kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sizin olacak.

Splinter Cell: Chaos Theory Hakkında

Hikaye 2008 yılında geçiyor. Bilgi savaşının yaşandığı şehir genelinde, elektrik kesintileri, borsa sabotajları, ulusal savunma sistemleri gaspları yaşanıyor. Bu saldırıların önlenebilmesi için ise casusların düşman bölgeye sızmaları ve kritik istihbarat toplamaları gerekli olacak. Biz ise her zaman olduğu gibi, NSA kuruluşunun en elit karanlık operasyon ajanı Sam Fisher rolünde olacağız. Görevimizde başarılı olabilmek için de yılların deneyimini sonuna kadar kullanmamız gerekecek.

Splinter Cell: Chaos Theory oyununda ayrıca, takım çalışmasının büyük önem arz ettiği kooperatif çok-oyunculu sızma görevleri de bulunuyor.

Ubisoft Mağazasında Black Friday İndirimleri Başladı

Ubisoft mağazasında ayrıca Black Friday indirimleri de bugün itibarıyla başlamış bulunuyor. Buradan ulaşabileceğiniz kampanya sayfasındaki BF20 kodunu kullanarak, satın alımlarınızda halihazırdakilere ek % 20 indirim hakkı kazanabilmeniz mümkün oluyor.

% 17 – % 85 arasında değişen indirimlerin olduğu sayfada, ilk göze çarpan elbette Far Cry 6 oluyor. Standart sürümün % 17 indirim ile 223.27 TL karşılığında satın alınabildiğini görebiliyoruz. Gold ve Ultimate sürümleri ise % 20 indirimle 359.20 TL ve 431.20 TL’ye satılıyorlar.

Ekstrem sporlara odaklı Riders Republic, son dönemde çıkan oyunlardan bir tanesi ve standart sürümü % 25 indirimle 201.75 TL. Gold ve Ultimate sürümleri ise eş değer oranda indirimle 336.75 TL ve 404.25 TL.

Son olarak, Assassin’s Creed Valhalla + Immortals: Fenyx Rising Bundle’ın da önemli ölçüde indirime gittiğini görebiliyoruz. Öyle ki % 55 indirimle 222.75 TL olduğu görülebiliyor.

Exit mobile version