Spider-Man ve The Last of Us PC Satış Rakamları

Şimdilik olumlu bir tablo söz konusu...

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yeni bir rapor ile Spider-Man ve The Last of Us PC versiyonları için satış rakamları ortaya çıktı. Ayrıca PlayStation VR2 satışları ve PlayStation Plus abonelikleri hakkında güncel rakamlar verildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony PC Uyarlamaları Stratejisinden Bahsetti


Sony Interactive Entertainment tarafında PC oyunları tarafından iyi bir gidişatın söz konusu. Hatırlayacağınız üzere geçmişte yapılan açıklamalar ile ‘Diğer’ kısmında yıl geçtikçe artan bir kazanımın olduğunu öğrenmiştik. Bugün şirket tarafından yayınlanan resmi rapor ile Marvel’s Spider-Man Remastered ve The Last of Us Part 1 için güncel satış rakamları ortaya çıktı.

Spider-Man ve The Last of Us PC Versiyonları Ne Kadar Sattı?

12 Ağustos 2022 yılında Epic Games ve Steam mağazalarından da satışa sunulan Marvel’s Spider-Man Remastered, bir buçuk milyon adet satılmış ve elli iki milyon dolar gelir elde edilmiş. 28 Mart 2023 tarihinde yine aynı mağazalar üzerinden kullanıcıları ile buluşmuş olan The Last of Us Part 1 için de üç yüz altmış sekiz bin adet satış söz konusu iken, elde edilen gelir ise on beş buçuk milyon dolar olmuş.

playstation-plus-logo

Raporda PlayStation VR2 cihazının ilk altı haftasında altı yüz bin adet sattığı belirtiliyor iken, PlayStation Plus servisi için de olumlu bir tablo var. Geçtiğimiz yılın Mart ayında devreye giren yeni abonelik planlarının ilk on ayında, toplamda 14.1 milyon abone kazanımı olmuş.

Servise katılan yeni abonelerin sekiz milyonu ve aynı zamanda da toplam abone sayısının % 17’si Premium / Deluxe planını seçmiş iken, geriye kalan 6.1 milyon ve toplam abone sayısının % 13 kadarı ise Extra planını tercih etmiş. Diğer bir deyişle, 47.4 milyonluk toplam PlayStation Plus abonesinin % 30 kadarı Extra ve Premium / Deluxe planını kullanıyor.

Exit mobile version