Spider-Man: Miles Morales PC Tarihi Açıklandı

Oyunun sistem gereksinimleri ve PC özellikleri de belli oldu...

Spider-Man Miles Morales PC Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan tanıtım fragmanının ardından, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC tarihi Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games tarafından açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Microsoft ve Sony, ARK Oyunları için Kesenin Ağzını Açmışlar


Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Tarihi Belli Oldu

Resmi açıklama ile Marvel’s Spider-Man için bağımsız genişletme paketi olan Miles Morales, 18 Kasım 2022 tarihi itibarıyla Epic Games Store ve Steam üzerinden PC kullanıcıları ile buluşacak. Eğer çıkışı öncesinde oyunu satın alırsanız, ön-sipariş hediyesi olarak The T.R.A.C.K. ve Into the Spider-Verse kostümleri, Gravity Well teçhizatı ve üç yetenek puanına kavuşacaksınız.

Duyuruya kapsamında oyunun PC versiyonunda desteklenecek olan özellikler ve sistem gereksinimleri de açıklık kazandı. Buna göre, kare hızı kilidinin olmamasına ek olarak NVIDIA DLSS 2.0, DLSS 3.0, DLAA ve Reflex, AMD FSR 2.1 ve Intel XeSS ve IGTI teknolojileri, 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 ve 48:9 gibi geniş ekran desteklenecek. 48:9 ebatlı ekran kullananlar için de üçlü monitör düzeni için NVIDIA Surround veya AMD Eyefinity uyumluluğu da olacak. Bunların yanı sıra, çeşitli kalite modları ile ışın izlemeleri yansıma ve gölgelendirme seçenekleri de olacak.

Ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyiciler ile DualSense ve tam bir fare ile klavye desteğinin sunulacağı da onaylandı.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Sistem Gereksinimleri

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyununu en düşük kalitede oynayabilmek için Intel Core i3-4160 veya muadili bir AMD işlemcili, NVIDIA GeForce GTX 950 veya muadili bir AMD ekran kartlı, 8 GB bellekli bir sisteme ihtiyacınız olacak. Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games tarafından açıklanan tüm sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Çok Yüksek Gereksinimler

Hayranlık Uyandırıcı Işın İzleme Gereksinimleri

Nihai Işın İzleme Gereksinimleri

Exit mobile version