Spider Man: Miles Morales’i Teras Isıtıcısı Olarak Oynayabilirsiniz!

Suçluları kızdırıyor.. Şey, yani kızartıyor demek istedim.

Spider-Man: Miles Morales Türkçe Dil Desteği

Biz oyuncuların bildiği bir şey varsa, bu da herhangi bir oyunda herhangi bir hata ile karşılaşmanın oldukça sıradan bir durum olduğudur. Öte taraftan Spider Man: Miles Morales, sıradan bir hatanın yol açamayacağı kadar eğlenceli bir hata ile karşı karşıya.


İlginizi Çekebilir: Miles Morales’te Türkçe Dil Olmayacak


Çeşitli yayıncılar tarafından keşfedilen yeni bir Miles Morales hatası, oyun içerisinde ısıtıcıdan gömleğe, yer kütlesinden aklınıza gelen herhangi bir objeye kadar dönüşebilmenize olanak sunuyor.

Spider-Man: Miles Morales Hatası Oyuncuları Eğlendirdi

Açıkçası bir oyunu her zaman tek bir karakterle oynamaya bayılanlardan değilim ve bu garip hatanın oyun deneyiminize bir miktar eğlence katabileceğinden hiçbir şüphem yok.

Bu arada hatayı biraz mizahi şekilde ele alan Insomniac Games’in Twitter üzerindeki açıklamasını da hemen aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

Eğer bu hatayı henüz denemediyseniz, nasıl yapılacağını anlatan çeşitli rehberlerden faydalanabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun çünkü sorunun düzeltilmesi pek de zaman almayacaktır.


Peki siz bu hata hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version