Spider-Man 3 Sızıntısı ile Baş Kötü Karakterlerden İkisi Ortaya Çıktı

Kandöken ve Yeşil Cin!

Spider-Man 3 Sızıntısı ile Baş Kötü Karakterlerden İkisi Ortaya Çıktı

Yakın bir zaman önce yaşanan Spider-Man 3 sızıntısı ile karşımıza çıkacak olan iki kötü karakter ortaya çıktı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu Spider-Man Oyunu Fragmanı Sızdırıldı


Sektörün önemli stüdyolarından olan Insomniac Games, Rhysida isimli bilgisayar korsan grubunun siber saldırısına uğramıştı. İlk önce çalınan ve iki taraf arasında sağlanamayan anlaşma ile verilerin internet ortamına bırakılması sonrasında, zaman zaman yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Hatırlayacağınız üzere son olarak, iptal edilen çok oyunculu Spider-Man: The Great Web hakkında detaylar ortaya çıkmıştı. Şimdi ise stüdyonun gelecek planları arasında yer alan Spider-Man 3 ile ilgili ilginç gelişmeler var.

Spider-Man 3 Sızıntısı ile Yeşil Cin ve Kandöken Karakterleri Ortaya Çıktı

Yaşanan yeni gelişme ile devam oyunundaki kötü karakterlerden birisini ilgilendiren bir görsel ortaya çıktı. Görünüşe göre Green Goblin (Yeşil Cin / Norman Osborn), devam oyununda ön plana çıkacak olan düşmanlardan birisi olacak. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz konsept sanat çalışmasında, karakterin tasarımına ilişkin fikir edinebilmek mümkün oluyor. Ne var ki bu tasarım, oyun altın statüsüne ulaşana kadar değişebilir.

Diğer yandan, konsept sanat çalışmasında “Tüm zamanların en çok satan süper kahraman oyunu Marvel’s Spider-Man, hikayesi üç oyununun tamamına yayılan baş kötü karakter ile etkileyici karşılaşmanın olacağı Marvel’s Spider-Man 3 ile devam ediyor.” açıklamasına yer verilmiş.

 

Green Goblin dışında, bir başka ana kötü karakter Carnage (Kandöken) ile karşılaşabileceğimize dair söylentiler de mevcut. Bildiğiniz gibi bu karaktere ilişkin Marvel’s Spider-Man 2 oyununda çeşitli ipuçları da verilmişti. Ne var ki şu an için fazlaca bir detay bulunmamakta, ama önümüzdeki günlerde yaşanacak olan sızıntılar ile daha detaylı bilgilere sahip olabileceğimizi tahmin ediyoruz.

Exit mobile version