Spider-Man 2 PC Sürümü Torrent Sitesine Düştü

Insomniac Games için sıkıntılar bitmiyor...

Spider-Man 2 PC Sürümü Torrent Sitesine Düştü

Spider-Man 2 oyununun PC sürümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir süre önce internete sızdırılan Spider-Man 2 PC sürümü torrent sitesine de düştü. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2′;deki Venom Diyalogları Büyük Ölçüde Kesilmiş


Hatırlayacağınız üzere Aralık ayında Rhysida isimli bilgisayar korsanı grubu, Insomniac Games stüdyosuna siber saldırıda bulunmuştu. Bu hadisenin sonrasında iki taraf arasında herhangi bir anlaşmanın sağlanamamasının ardından, pek çok önemli sızıntı ile karşılaşmıştık. Öyle ki geliştirici stüdyonun gelecek planlarından Sony firmasının PlayStation Plus servisi ile ilgili planlarına, Spider-Man 2 ve Wolverine oyunlarının geliştirilme aşamasındaki PC versiyonları ve oynanış görüntüleri internet ortamına sızdırılmıştı.

Spider-Man 2 PC Sürümü Torrent Sitesi Üzerinden Yayınlandı

Bu ayın başlarında Spider-Man 2 oyununun PC versiyonuna ilişkin görüntülerin de sızdırılmasının ardından, şimdi de torrent üzerinden yayınlandığı bilgisi geldi. Şimdilik ne zaman duyurulacağı dahi bilinmeyen Spider-Man 2 PC versiyonu, 264.47 GB boyutu ile dikkat çekiyor.

Sosyal medya üzerinde verilen bilgilere göre PC sürümü, oyunun geliştirici dosyalarını temel alıyor. Öyle ki, geliştiricilerin PlayStation 5 sürümündeki ögeleri dışarı aktardıktan sonra çeşitli düzenlemeler yaptıkları ve sonrasında da tekrar bir araya getirildikleri bir sürüm olarak karşımıza çıkıyor. Ne var ki grafiksel sorunların yaşanmasının yüksek ihtimal olduğu söyleniyor.

Exit mobile version