Spider-Man 2 Oynanış Videosu

Halen bir çıkış tarihi yok...

Spider-Man 2 Oynanış Videosu

Spider-Man 2 oynanış videosu ile geri döndü. Bu gecenin sunumunun kapanışında karşımıza çıkan oyun, beklentileri karşılayacak kalitede olduğunu gösterdi. Peki neler gördük? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Showcase 2023 Sırasında Gösterilenler


Spider-Man 2 Oynanış Videosu ve Fragmanı Yayınlandı

2021 yılındaki PlayStation Showcase sonrasında herhangi bir görsel materyal ile karşımıza çıkmayan Marvel’s Spider-Man 2, bu gecenin sunumunun kapanışında yeniden karşımıza çıktı. Ne var ki bu defa sadece bir fragman ile değil, beraberinde uzunca bir oynanış videosu ile adeta şov yapıldı diyebiliriz. Ama çıkış tarihi halen belirsizliğini koruyor.

İlk etapta gösterilen fragmanın yıldızı, oyunda da mücadele edeceğimiz Kraven oldu. Bu fragmanın ardından, altı ay ileriye gidilen oynanış videosunda da Peter Parker karakterinin Venom ile birleştiği kısma geçiş yaptık. Her ne kadar Miles Morales daha ön-planda kalmışsa da, Peter Parker ile lerlediğimiz kısımlar da mevcut tabii ki.

Bildiğiniz gibi 2018 yılında çıkmış olan Marvel’s Spider-Man, oynanış mekanikleri ile epey övgü toplamıştı. Devam oyununda da bunun ileriye götürüldüğünü ve daha yeni mekaniklerin eklendiğini görebiliyoruz. Mesela bunlardan bir tanesi de havada süzülebilmek oluyor. Bunun, oyunun açık dünyasındaki keşfimiz sırasında dolaşmayı daha keyifli hale getireceğine şüphe yok.

Oynanış kısmının dışında, Green Goblin sonrasında Kraven ve Reptile karakterlerinin de sahneye çıkması ile bir süre önce sızdırılan bilgilerin büyük ölçüde doğru çıktığını görmüş olduk.

Son olarak, görsellik açısından PlayStation 5 konsolunun gücünü görmekle birlikte artık 60 FPS akıcılığındaki deneyime de mevcut nesil ile veda edecekmişiz gibi duruyor. Gerçi Kalite ve Performans olmak üzere farklı grafik modları sunulacak olabilir. Bunun dışında su efektlerini ve arayüz tasarımlarını da görme fırsatımız oldu.

Her ne kadar çıkış tarihine ilişkin bir detay verilmemiş olsa da, önceden söylenenler ile Marvel’s Spider-Man 2 oyununun Eylül ayı gibi çıkacağına işaret etmişti. Bakalım gerçekten de öyle mi olacak?

Exit mobile version