Spider-Man 2 Eylül Ayında Geliyormuş

Eylül'de ağ atmak başkadır...

Bu yılın son çeyreğinde çıkacağı söylenen Spider-Man 2 Eylül ayında geliyor olabilir. Şimdilik Sony Interactive Entertainment veya Insomniac Game tarafından bir açıklama yapılmamış olsa da, Venom karakterini canlandıran Tony Todd tarafından ilginç bir açıklama yapıldı.


İlginizi Çekebilir: Activision Blizzard Satın Alımında, FTC Sony’yi Sıkıştırıyor


2021 yılının Eylül ayı içerisinde düzenlenen PlayStation 5 Showcase sırasında duyurulmuş olan Spider-Man 2 ile ilgili somut şeyler görememiştik. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Insomniac Games tarafından oyunun bu yıl içerisinde satışa sunulacağı teyit edilmiş iken, Aralık ayında ise US PlayStation Blog üzerinden, 2023 yılı içerisinde PlayStation konsollarına çıkacak olan oyunlar, PlayStation donanımları ve aksesuarları ile ilgili olarak yayınlanan gönderi içinde Spider-Man 2 oyununa da yer verilmiş ve Eylül ile Kasım ayları arasında bir zamanda satışa sunulacağına işaret edilmişti.

Spiderman-1-2-1024x576-1

Spider-Man 2 Eylül Ayında Mı Geliyor?

Her yeni haber ile oyununun çıkış zaman aralığı daraltılmış iken, bir açıklama da Venom karakterini canlandıran Tony Todd tarafından yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir kullanıcının Spider-Man 2’yi sabırsızlıkla beklediği yönündeki paylaşımına cevap veren Todd, “Eylül gibi görünüyor! Ağustos’ta devasa bir tanıtım yapılacak. Bana reklamların Ağustos’ta başlayacağını söylediler. …e tutunun ve nefesinizi tutun. Gerekli olacak.” demiş.

Her ne kadar Tony Todd yetkili bir merci değil, ama pek çok iddia Eylül ayını işaret etmişti. Haliyle şimdilik sonbaharın ilk ayına işaretimizi koyalım ve resmi açıklama için bekleyişe geçelim.

Marvel Games ve PlayStation iş birliğinden Insomniac Games tarafından geliştirilmekte olan Spider-Man 2, Peter Parker ve Miles Morales ikilisini bir araya getirecek ve Kraven ve Venom karşısında zorlu bir mücadelenin içine sokacak.

Exit mobile version