Spec Ops: The Line Steam Mağazasında Satıştan Kaldırıldı! (Güncel)

Diğer mağazalardaki satışı devam ediyor...

GÜNCELLEME: The Verge sitesine gönderilen bir e-postada, 2K iletişimler yöneticisi Joe DiMiero tarafından oyunun kaldırılma sebebi açıklandı:

“Oyun ile ilgili bazı ortaklık lisansları dolduğu için, Spec Ops: The Line çevrimiçi mağazalarda artık mevcut olmayacak. Oyunu satın almış olan oyuncular halen indirebilir ve kesintisiz olarak oynayabilirler. 2K, oyunu destekleyen oyuncu topluluğuna teşekkür ediyor ve sizlere bu yıl boyunca ve ötesinde etiketimizden daha fazla teklifler sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

***

Ünlü aksiyon oyunu Spec Ops: The Line Steam mağazasında artık satılmıyor. Şu anda 2K tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmış değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 2024 Yılı Steam İndirimleri Tarihleri Açıklanıyor


Yager Development tarafından geliştirilen Spec Ops: The Line, 2012 yılında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulmuştu. Hem Spec Ops serisinin onuncu hem de sil baştan oyunu olup, keşif görevi için elit Delta Force ekibi ile Dubai’ye gönderilen Captain Martin Walker isimli karakterin başından geçenleri anlatıyordu.

Spec Ops: The Line Steam Mağazasına Veda Etti!

Oyunun başlangıcından bir süre karakterimizin halüsinasyonlar görmeye başlayan ve savaşın korkusunu yavaş yavaş hissetmeye başladığı oyun, gerek hikayesi, gerek ilerleyiş boyunca verilen kararlar ve gerekse de finali ile dikkatleri epey üzerine çekmeyi başarmıştı. Halen akıllara gelmeyi başaran Spec Ops: The Line Steam mağazasında sürpriz bir şekilde satıştan kaldırıldı. Buradan ulaşabileceğiniz sayfada ‘Spec Ops: The Line artık Steam mağazasında mevcut değil.’ ibaresi bizi karşılıyor.

specopstheline

Sektörün ünlü isimlerinden Wario64 tarafından fark edilen bu durum, oyuncular arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Her ne kadar şu anda Steam üzerinde satın alınamıyor olsa da, diğer platformlarda herhangi bir sorun görünmüyor.

Bildiğiniz gibi dönem dönem bazı oyunlar Steam mağazasında satıştan kalkıyorlar ve bir süre sonra geri dönüş yapıyorlar. Bu sorunlar genellikle telif hakları veya anlaşmaların dolması ve yenilenmesinin gerekmesi ile alakalı oluyor. Muhtemelen bir benzeri de Spec Ops: The Line ile ilgilidir diye düşünüyoruz.

Şu an için yayıncı 2K tarafından yapılmış bir açıklama yok. Durum ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığında, sizlere en kısa sürede aktaracağız. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version