South Park: Snow Day Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Eğlenceli bir fragman olmuş!

South Park Snow Day Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Ağustos ayında gerçekleştirilen THQ Nordic Digital Showcase 2023 sırasında duyurulmuş olan South Park: Snow Day oynanış fragmanı ile karşımızda. Oyunun önümüzdeki yıl satışa sunulması bekleniyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Alone in the Dark Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Hikayede yeni çocuk rolüne bürünecek ve Cartman, Stan, Kyle ve Kenny dörtlüsüne katılacak ve kar tatilini kutlayacağız. Tercihen tek başımıza veya kooperatif desteği sayesinde üç arkadaşımız ile oynayabileceğimiz South Park: Snow Day oyununda, okulların tatil olduğu günde karla kaplı kasabada eğlence dolu bir maceraya atılacağız.

Oynanış kısmında kullanabileceğimiz hem uzak hem de yakın mesafeli silahlar olacak. Bu silahları geliştirebileceğiz. Silahların yanı sıra özel güçler ve yeteneklere ek olarak, geniş yelpazede kozmetik eşyalar da bizi bekliyor.

South Park: Snow Day Oynanış Fragmanı

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz South Park: Snow Day oynanış fragmanı ile aşina olduğumuz mizahi anlayış tam anlamıyla korunmuş. Ekibin Clyde hakkındaki değerlendirmeleri, kooperatif oynanışa değinilme şekli ve daha birçok şey ile izlemesi epey keyifli bir fragman olmuş diyebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz?

PC, PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için Question stüdyosu tarafından geliştirilen South Park: Snow Day, THQ Nordic yayıncılığında 2024 yılında satışa sunulacak.

En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version