South Park: Snow Day Çıkış Tarihi Belli Oldu

Kar tatilinin zamanı belli oldu!

South Park Snow Day Çıkış Tarihi Belli Oldu

2024 yılının merakla beklenen oyunları arasında bulunan South Park: Snow Day çıkış tarihi duyurusu ile karşımızda. Eğer bir ertelenme durumu olmazsa, çok fazla beklemeyeceğimizi görüyoruz. Ayrıca oyun ön-siparişe de açık durumda.


İlginizi Çekebilir: South Park: Snow Day Oynanış Fragmanı Yayınlandı


South Park: Snow Day Çıkış Tarihi Resmiyet Kazandı

Ağustos ayında gerçekleştirilen THQ Nordic Digital Showcase 2023 sırasında duyurulmuş olan South Park: Snow Day, PC, PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için geliştiriliyor. Bir süre önce oynanış fragmanı ile karşımıza çıkan oyunun çıkış tarihi de belli oldu. THQ Nordic ve geliştirici stüdyo Question tarafından yapılan duyuru ile South Park: Snow Day çıkış tarihi 26 Mart 2024 tarihinde satışa sunulacak.

Hikayeye göre yeni çocuk rolüne bürünecek ve Cartman, Stan, Kyle ve Kenny dörtlüsüne katılacak ve kar tatilini kutlayacağız. Tercihen tek başımıza veya kooperatif desteği sayesinde üç arkadaşımız ile oynayabileceğimiz South Park: Snow Day, bizi okulların tatil olduğu günde karla kaplı kasabada eğlence dolu bir maceraya davet edecek.

Dört kişi eşli olarak oynayabileceğimiz oyunda, hem uzun hem de yakın menzilli silahlar kullanabilecek iken, silahlarımız farklı parçalar ile geliştirebilecek ve özelleştirebileceğiz. Ayrıca karakterlerimiz özel yeteneklere sahip de olacak olup, özelleştirme sistemi ile markanın simgeleşmiş aksesuarlarını ve kıyafetlerini giydirebilmemiz de mümkün olacak.

Son olarak, South Park: Snow Day halihazırda ön-siparişe açılmış durumda. Birleşik Devletler fiyatı 30 Dolar iken, GOG ve Steam üzerinden 14.99 Dolar üzerinden satın alınabiliyor. Digital Deluxe sürümü ise 22.99 Dolar. PlayStation ve Xbox mağazalarında ise her iki sürüm 550 TL ve 900 TL olarak fiyatlandırılmış olduğunu görebiliyoruz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version