Soulframe Oyunu TennoCon 2022 Sırasında Duyuruldu

TennoCon 2022 sürpriz bir duyuruya sahne oldu...

Soulframe Oyunu TennoCon 2022 Sırasında Duyuruldu

Geçmişinde Unreal, Unreal Tournament oyunları, Dark Sector, The Darkness II ve Warframe gibi oyunlar bulunan Digital Extremes, Warframe için yıllık olarak düzenlenen TennoCon etkinliğinin bir yenisinde, ücretsiz fantastik devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun Soulframe duyurusunda bulundu.


İlginizi Çekebilir: PC ve Konsollar için Yeni Aliens Oyunu Duyuruldu


Digital Extremes Stüdyosundan Soulframe Oyunu Geliyor!

Geliştirilmesinin henüz erken safhalarında ve tamamıyla yeni bir açık dünya oyunu olacak Soulframe, kendi bağımsız ve eşsiz deneyimini sunacak ve Uzak Doğu esintileri içerecek.

Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi ve platform bilgisi verilemeyen oyun ile ilgili olarak The Washington Post tarafından yapılan röportaj sırasında geliştiriciler tarafından verilen bilgilere göre, Warframe aksine Soulframe yakın dövüşe odaklı olacakmış. Her ne kadar yavaş ve ağır bir oynanış sunulacak olsa da, tür ile çok fazla benzerliği olacakmış.

Bu defa, endüstri ve doğanın birbirine girdiği kıyamet sonrası dünyada doğa, yenileme ve araştırma elementlerinin fazlasıyla etkin olduğu bir oynanış ile karşılaşacağız. Yaratıcı Yönetmen Geoff Crookes tarafından söylenene göre, gezegenimizin kendisine yapılanların karşılığını almayı istemesi ile yeraltındaki yapıların gün boyu değişecekmiş. Bu bağlamda da mağara ağında ve yarıklarda prosedüre bağlı değişiklikler yaşanacakmış.

Son olarak, Warfare gibi Soulframe de kooperatif desteği olan PvE türü bir oyun olacakmış. Haliyle de arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile yapay zeka karakterlere karşı bir mücadele vererek, keyifli bir oyun deneyimi yaşayacakmışız gibi görünüyor.

Exit mobile version