Sony Yeni Patentiyle PS5 Oyunlarında Kötü Oyunculuğu Bitirecek!

Patent, oyunların “Şimdi Atla!” gibi ipuçları sunabileceğini gösteriyor.

Herhangi bir video oyununda tam olarak neden iyi olmadığınızı anlamak için mücadele ettiyseniz, şanslısınız. Sony kısa süre önce oyuncuları oynadıkları video oyununda eğitmeyi amaçlayan yeni bir koçluk patenti başvurusunda bulundu. Patent, özellikle, PS5 oyuncularının becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek, kullanıcıların oyun sırasında erişebilecekleri grafik katmanları, sesli ipuçlarını ve anlık tekrarları içerisinde barındıracak. Sony yeni patentiyle PS5 oyunlarında kötü oyunculuğu bitirecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Adını Siz Koyun: Sony PlayStation


Sony PS5 Oyunlarında Kötü Oyunculuğa Son Verecek

Yukarıda yazılanlara baktığımız zaman çığır açıcı olmasa da, patent bazı benzersiz özellikleri de sunuyor. Özellikle, program, geçmiş kullanıcı performansına dayalı olarak otomatik olarak tavsiye sunmaya başlayacak. Patentin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

”Uygulama, bir kullanıcı tarafından oyun sırasında bir oyun anının tanımlanmasını içerir. Oyun etkinliği, bir beceri eşiğinin altına düşülmesi durumunda ek takviye desteği sunar ve kullanıyı yönlendirir. Yöntem ayrıca, oynanabilirlik için bir zaman penceresi için bir kayıt oluşturmayı ve oyun olayının kaydı için oyun telemetrisini işlemeyi içerir.” Basitçe açıklamak gerekirse, bir oyuncu oyunu oynarken ölürse, oyun oyuncuya yardımcı olacak tavsiyeler ve özel özellikler sunacak.

Ayrıca iyileştirme noktalarını belirlemek için oyun içinde ölümlerin bir kaydını da izleyebileceğiz. Kulağa nasıl geliyor?

Sony yeni patentiyle PS5 oyunlarında kötü oyunculuğu bitirecek.

Patent, oyunların “Şimdi Atla!” gibi ipuçları sunabileceğini gösteriyor. Neyse ki Sony, kullanıcıların koçluk programını kullanmak isteyip istemediklerini seçebileceklerini de belirtiyor. Koçluk özelliklerini ne zaman edineceğiz henüz belli değil. Sony daha önce mobil oyun çevre birimleri için bazı garip patentler almıştı. PS5 ön yüz patenti gibi diğerleri daha sonra gerçek ürünler haline gelmişti.

Peki siz bu patent hakkında ne düşünüyorsunuz? Sony yeni patentiyle PS5 oyunlarında kötü oyunculuğu bitirecek diyebilir miyiz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version