PlayStation 5 Reklamı Uncharted 5’i Göstermiş Olabilir

Macera devam edecek gibi görünüyor...

PlayStation 5 Reklamı Uncharted 5'i Göstermiş Olabilir

Yaklaşık yedi yıldır yeni bir Uncharted oyunu görmüyoruz. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklama ile yeni bir Naughty Dog eserine de rastlamayacağımızı öğrenmiş olduk, ama görünüşe göre macera henüz bitmedi. Bugün yayınlanmış olan PlayStation 5 reklamı Uncharted 5 oyununun geliştirilme aşamasında olduğunun ilk işaretini vermiş olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Serisi Sil Baştan Alınabilir


Geçtiğimiz hafta BuzzFeed tarafından yapılan bir röportaj sırasında konuşan Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ile PlayStation konsollarının önemli markasına son noktayı koyduklarını dile getirilmişti. Serinin geliştiricisi Naughty Dog olsa da, hakları Sony Interactive Entertainment bünyesinde olduğu için istediği bir geliştiriciye yaptırabilmesi de pek tabii ki mümkün. Bunun bir örneğini SIE Bend Studio tarafından geliştirilmiş olan Uncharted: Golden Abyss oyununda görmüştük.

PlayStation 5 Reklamı Uncharted 5’e Mi İşaret Ediyor?

Bugün PlayStation 5 konsolunun tedarikinin arttırılmış olmasının şerefine yeni bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda, Final Fantasy 16 ve Spider-Man 2 dahil, halihazırda piyasada bulunan Returnal, God of War Ragnarök, Horizon Forbidden West oyunları görünüyor. Ne var ki bunların arasında, daha önceden hiç görmediğimiz bir oyuna dair kesit de bulunuyor. 43. ve 47. saniyelerde karşımıza çıkan bu iki sahnede, elinde meşale ile mağara gibi bir yerde yürüyen ve eski bir eserin üzerindeki tozu üfleyen bir kızı görüyoruz.

US PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamada, video ile ilgili olarak PlayStation 5 evreninde geçen sıradışı deneyimlerin sunumu olduğu ve refens gösterilen oyunların hepsini tahmin etmeleri beklenmiş. Ne var ki bahsini ettiğimiz oyunu daha önceden hiçbir yerde görmemiştik. Şimdilik teyit edilmemiş olsa da, gizemli oyunun Uncharted 5 ve gördüğümüz karakterin de Nathan Drake’in kızı Cassie olduğu düşünülüyor.

Elbette resmi bir açıklama olmadığı için bu, sadece bir tahminden ibaret. Ama sizce de sahnelerde bir Uncharted havası yok mu? Yorum kısmında düşüncelerinizi belirtmeyi ihmal etmeyin.

Exit mobile version