İddia: Sony PS5 ve Aksesuarları Kaç TL Tutacak?

İlk Bakışta Pi Sayısı Sanabilirsiniz..

Sony tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan ve birkaç hafta önce düzenlenen etkinlik sırasında tasarımı gözler önüne serilen PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition oyuncuların deneyimini baştan aşağı değiştirmeyi hedefliyor. Peki ama bu deneyimi edinmek için ne kadar ödemeniz gerekecek? Bu yazıda yeni bir sızıntıdan yola çıkarak Sony PS5 ve Aksesuarları Kaç TL Tutacak? sorusuna daha yakından göz atacağız.


İlginizi Çekebilir: PS5 Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar


Sony PS5 ve Aksesuarları Kaç TL Olacak?

Asıl konuya geçmeden hemen önce Sony’nin önümüzdeki aylarda hangi ürünlerle karşımıza çıkacağını hatırlayalım.

Yukarıda belirttiğim listeki ürünleri hemen aşağıda yer alan görselde de görebilirsiniz.

Sony PS5 ve Aksesuarları Kaç TL

Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan sızıntılara göre yukarıdaki ürünlerin fiyatları ve çıkış tarihi belli oldu. Buna göre bu ürünlerin tümü Avrupa’da ve Kuzey Amerika’da 20 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacak. Peki fiyatları ne kadar olacak?

Eğer PlayStation 5’i çok beğendiyseniz ve bu ürünleri almak isterseniz aşağıdaki fiyatlarla karşılaşıyorsunuz:

PlayStation 5 Seti Maliyeti

Eğer hemen üstteki paketi almak isterseniz ödemeniz gereken tutar ek vergiler hariç olmak üzere 5,750 TL tutuyor. Eğer cihazı disksiz sürüm ile değiştirirseniz bu sefer ödemeniz gereken tutar ek vergiler hariç olmak üzere 5,070 TL etmekte.


Tabii bu listede kullandığımız tüm fiyatların sızıntıdan alındığını, bu fiyatların daha düşük ya da daha yüksek olabileceğini hatırlatalım. Benzer şekilde ürünlerin ülkemizdeki resmi satış fiyatının ne olacağı da şu aşamada belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Peki bu listeye göz attığınızda olası fiyat senaryoları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version