Sony Honda Arabaları PlayStation 5 Desteği Sunacak

Tesla, BMW derken, şimdi de Sony Honda!

Bildiğiniz gibi Tesla araçları için Steam desteği gündemdeyken, yakın bir zaman önce de BMW tarafından yapılan bir duyuru ile araç içi eğlence sistemine oyun özelliğinin kazandırılacağını öğrenmiştik. Görünüşe göre bu, yavaş yavaş bir akıma dönüşmeye başlıyor. Çünkü, üretim aşamasında olan elektrikli Sony Honda arabaları PlayStation 5 desteği ile gelecek şekilde planlanıyor.


İlginizi Çekebilir: BMW Araç İçi Eğlence Sistemi, Oyun Özelliği Kazanacak


Hatırlayacağınız üzere, Sony Honda Mobility Eylül ayı içerisinde kurulmuştu ve üretilen araçların müzik, film ve PlayStation 5 gibi eğlence sistemi de içermesi planlanıyor.

92fkuESxigk8vBJ8JuwqWC-1200-80

Sony Honda Arabaları PlayStation 5 ile Gelecek

Finansal Times tarafından yapılan bir röportajda konuşan Sony Honda Mobility yöneticilerinden Izumi Kawanishi, “Sony, insanları harekete geçiren içeriğe, hizmetlere ve eğlence teknolojilerine sahip. Biz ise bu varlıkları hareket kabiliyetine adapte ediyoruz ve bu, Tesla’ya gücümüz.” yorumunda bulundu ve devam etti: “PS5’i araçlara dahil etmenin teknik olarak mümkün.”

Daha önceden Honda otomobillerinin başında bulunan ortak girişimin başkanı Yasuhide Mizuno ise şirketin üretim süreçlerini içerik önceliği üzerine inşa ettiğini ve üretilen ilk modelin de 2025 yılına kadar Kuzey Amerika bölgesinde satışa sunulacağını dile getirdi.

Bununla birlikte Mizuno, Kawanishi’nin mevcut nesil konsolu araçlara entegre etmenin teknik olarak mümkün olduğu söylemine ekleme yaparak “Arabayı sunmayı istediğimiz eğlenceyi ve ağı sunacak bir donanım olarak geliştireceğiz.” söyleminde bulundu.

Bir elektrikli otomobile PlayStation 5 yerleştirmenin nasıl bir tasarıma ve konfora sahip olacağını 2025 yılında hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version