Sony Haftaya Yeni Sunum Gerçekleştirecek

Oyunculara odaklı yeni ürünler tanıtılacak...

Sony haftaya yeni sunum gerçekleştirmek için hazırlık yapıyor. Söylenene göre yeni oyuncu kulaklıkları, PlayStation uyumlu monitörler ve yeni DualSense kolu ile bu esnada tanışacağız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Gelişmiş PlayStation 5 Kontrolcüsü Duyurmaya Hazırlanıyor


Japonya menşeli teknoloji devinin bir süredir yeni ürünler üzerinde çalıştığına dair birtakım dedikodular duyuyorduk. Bunların sonuncusu ise PlayStation 5 için geliştirildiği söylenen ve Tom Henderson tarafından Try Hard Guides üzerinden yayınlanan makale ile detaylandırılan yeni DualSense koluydu. Henderson bu kolun duyurusunun bu ayın sonuna kadar gerçekleştirileceğine işaret etmişti.

Yakın bir zaman öce de Sony UK tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile önümüzdeki hafta içerisinde Find Your New Zone adı altında bir sunumun gerçekleştirileceği ortaya çıktı. 28 Haziran 2022 Salı günü TSİ 00:00 sıralarında başlayacak olan bu sunum, birçok farklı ürünün de duyurusuna sahne olacakmış gibi görünüyor.

Sony Yeni Sunum DualSense

Sony Haftaya Yeni Sunum ile Neler Duyuracak?

Oyunculara odaklı yeni ürün hattının gün yüzüne çıkartılacağı Find Your New Zone sunumu sırasında, daha önceden sızdırılan ve Inzone etiketi altındaki giriş, orta ve üst seviye oyuncu kulaklıklarının duyurulacağı aktarıldı. Bunların yanı sıra, yine Inzone etiketine sahip PlayStation konsolları için VRR özellikli ve düşük tepkime süreli iki farklı monitörün de tanıtılacağı söyleniyor. Bunlardan bir tanesi 4K, diğeri ise 1080p çözünürlük destekleyecekmiş.

Son olarak, yakın bir zaman önce Tom Henderson tarafından bahsedilen ve PlayStation 5 için geliştirilmekte olan yeni DualSense kolunun da yine bu özel sunumda sahneye çıkacağı söyleniyor.

Exit mobile version