Sony Cyberpunk 2077 Mağdurlarına Para İadesi Yapıyor!

Sen ne hallere düştün be Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077

Paylaşılan bilgilere göre PlayStation, Cyberpunk 2077‘nin PS4’teki performansından şikayetçi olan kullanıcılara geri ödeme yapmakta. PlayStation satış sözleşmesine göre geri ödeme sadece satın alınmış ve indirilmemiş oyunlar dahilinde yapılmaktaydı. PlayStation 4 kullanıcıları Cyberpunk 2077 ‘den şikayetçi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Türkçe! (İlk 8 Dakika)


Sony’den Cyberpunk 2077 Oyuncularına Para İadesi

Paylaşılan bilgilere göre PlayStation, Cyberpunk 2077’nin PS4’teki performansından şikayetçi olan kullanıcılara geri ödeme yapmakta. Oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana, hayal kırıklığına uğramış kullanıcılar Twitter üzerinden #CyberBug2077’yi kullanarak şikayetlerini dile getirmekte.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan birçok video, Cyberpunk 2077’nin PS4 ve Xbox One sürümlerinde ortamları ve karakterleri yüklemek için önemli miktarda zaman harcadığını, ayrıca grafik hatalarından ve çökmelerden muzdarip olduğunu gösteriyor. PlayStation’ın destek hattını arayan kullanıcılara şu an Sony dijital para iadesi yapacakları bilgisini vermekte.

Sony, geçen yıl kullanıcılara PS4 dijital satın alımlarını iptal etmeleri için 14 gün veren yeni bir PlayStation Store iade politikası başlattı. Koşullar, önceden sipariş edilen içeriğin yanı sıra, oyuncuların henüz indirmeye veya yayınlamaya başlamadığı yayınlanmış oyunları ve DLC’yi de kapsamakta. Kullanıcının satın alınan içeriği indirmeye veya yayınlamaya başladığı durumlarda, içerik “hatalı” olmadıkça para iadesi yapılmamakta.

CD Projekt Red, Cuma günü yeni bir Cyberpunk 2077 güncellemesi yayınladı ve bu güncellemenin görevler, oynanış ve performansla ilgili çeşitli sorunları çözdüğü belirtildi. Ayrıca, daha fazla yamayla oyunun iyileştirmeye devam edileceği sözü verildi.

Turuncu Levye olarak Cyberpunk 2077’yi hem mevcut hem de yeni nesil üzerinden deneyimlemeye devam ediyoruz. Çeşitli hatalar oyun deneyimimizi baltaladığı için inceleme yazımızı şimdilik erteleme kararı aldık. Gelecek haftalarda inceleme yazımızı ve final değerlendirme videomuzu sitemiz ve YouTube kanalımız üzerinden sizlerle paylaşıyor olacağız. 

Oyun Hakkında: Night City, Kaliforniya bölgesinde geçen ve oyunculara distopik bir şehirde gireceğimiz maceraları anlatan Cyberpunk 2077, şehrin farklı katmanları üzerine kurulmuş bir oyun olarak tanıtılmıştı. İç içe geçmiş olan Night City’de, her biri kendine özgü sosyo-ekonomik alanlara ayrılmış altı farklı katman olacağı dile getirilmişti.

Acımasız çeteler, zengin banliyöler, kurumsallaşmış dev suç örgütleri, bilgisayar korsanları, transhümanist idealler, yolsuzluk ve neredeyse her şeyin kör edici neonlar ile bir araya geldiği Cyberpunk 2077, bütün oyuncuları kendine çekmeyi başarmıştı. CP 2077 oyuncularının ise V adı verilen serbest bir paralı asker rolüne bürünecekleri aktarılmıştı. Evet, yalan değil. Şimdilik söylenenler doğru… 😕


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version