Sons of the Forest Tam Sürüm Çıkış Tarihi Duyuruldu

Yaklaşık üç ay var...

Sons of the Forest Tam Sürüm Çıkış Tarihi Duyuruldu

2019 yılında duyurulmuş olan The Forest devam oyunu Sons of the Forest, pek çok kez ertelenmişti. Bu durumun önüne geçmek isteyen Newnight ve Endnight Games, hayatta kalma-korku oyunu için Erken Erişim versiyonu duyurusunda bulunmuştu. Şubat ayında çıkmış olan Sons of the Forest, kullanıcılar tarafından yapılan geri dönüşler ışığında hazırlanan güncellemeler ile hem yeni içerikler hem de oynanış özelliklerine kavuşmuş ve gelişmişti. Yapılan yeni duyuru ile Sons of the Forest tam sürüm çıkış tarihi de duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: Yeni Skull and Bones Çıkış Tarihi Sızdırıldı


Sons of the Forest Tam Sürüm Çıkış Tarihi Belli Oldu

Endnight Games X hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre Sons of the Forest tam sürüm çıkış tarihi 22 Şubat 2024. Bu gün itibarıyla oyunun 1.0 versiyonlu güncellemesi yayınlanacak ve Erken Erişim süreci sona ermiş olacak.

Geliştirici tarafından paylaşımda belirtilen bir diğer bilgi ise, Timmy LeBlanc karakterinin son olarak Alan Wake 2 oyununda şerif Tim Breaker karakterini canlandıran Shawn Ashmore tarafından seslendirileceği oldu.

Oyunun mevcut sürümünde Site 2 bölgesine seyahat etmeye istekli iken son sahnede de bize eşlik ediyor. Nihai sürümde ise hem rolünü hem de hikayesini tam anlamıyla öğrenebilme fırsatı bulacağız. Bu vesile ile kafalardaki soru işaretleri de cevaplanmış olacak gibi görünüyor.

Hikaye olarak kayıp bir milyarderi aramak gittiğimiz uzak bir adada, kendimizi yamyamların cirit attığı bir cehennemde buluyoruz. Tercihen tek başımıza veya arkadaşlarımız ile oynayabildiğimiz Sons of the Forest’ta, hayatta kalabilmek için yapı inşa etmek ve üretim yapmak büyük önem taşıyor.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version