Sons of the Forest PC Gereksinimleri

Bilgisayarınız yeni oyun için yeterli mi?

Sons of the Forest PC Gereksinimleri

2019 yılında duyurulan ve pek çok kez erteleme haberiyle de karşımıza gelen Sons of the Forest ile önümüzdeki hafta buluşacağız. Endnight Games tarafından yapılan duyuru ile 23 Şubat 2023 tarihinde, Erken Erişim versiyonu ile satışa sunulacak. Haliyle oyuncu topluluğu da geliştirilme aşamasına dahil olmuş olacak. Buluşma için geri sayım defam eder iken, güncellenen Steam sayfası ile Sons of the Forest PC gereksinimleri ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Sons of the Forest Bu Ay Çıkıyor!


2014 yılının The Forest oyunu için devam niteliği taşıyan Sons of the Forest, yine büyük önem arz eden üretim ve inşa dinamikleri ile karşımıza çıkacak iken, keşif yapmayı seven oyuncular da unutulmayacak. Yeni inşa seçenekleri, farklı düşman türleri ve bu bağlamda da yakın dövüş sistemi biraz daha ön planda olacak. Ayrıca kullanabileceğimiz birkaç ateşli silah da bulunacak.

Sons of the Forest PC Gereksinimleri Belli Oldu

Steam sayfasına yansıyan PC gereksinimlerine göre, Intel Core i5-8400 veya AMD Ryzen 3 3300X işlemcili, 12 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 570 ekran kartlı bir sistem ihtiyacınızı görecek.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version