Sons of the Forest için Biraz Daha Bekleyeceğiz

Ormanın çocuklarına biraz daha zaman verin...

Geliştirilme aşamasında olan Sons of the Forest ertelendi. Bu yıl bizlerle olamayacak olan oyun, önümüzdeki seneye kaldı. Peki açık dünya macera oyununun yeni çıkış tarihi ne? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Saints Row Oyunu 2022’ye Ertelendi!


Endnight Games tarafından geliştirilmiş ve 2014 yılında PC (Steam) üzerinden satışa sunulmuş olan The Forest, kısa sürede büyük bir ilgi görmüştü. Yaşanan bir uçak kazası sonrasında gizemli bir adaya düşen Eric LeBlanc ve oğlu Timmy’nin başından geçenler anlatılıyordu. Kazanın akabinde yaratıklar tarafından kaçırılan oğlumuzu kurtarmak için zamana karşı yarışırken, bir yandan da hayatta kalmaya çalışıyorduk.

Sons of the Forest Oynanış Video

Sons of the Forest için Yeni Çıkış Tarihi Ne?

İlk oyunun başarısının ardından geliştirici stüdyo, Sons of the Forest adındaki devam oyununu 2019 yılının Aralık ayı içerisinde duyurmuştu. Aynı The Forest gibi açık dünya oynanış sunan ve macera türündeki devam oyunu için üzücü bir haber geldi. Esasen bu yıl içerisinde çıkması planlanmış olsa da, Endnight Games tarafından söylenene göre, Unity motoru ile geliştirilmekte olan Sons of the Forest 20 Mayıs 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Bu her ne kadar üzücü bir haber olsa da, oyun için verilen ilgi çekici detaylar da bulunuyor. Mesela hem işleme hem de ışıklandırma gibi noktalarda önemli derecede geliştirmelerin yapıldığı söylenmiş. Haliyle de değişen hava şartları eskiye oranla çok daha iyi görünecekmiş.

Bu detayların yanı sıra, IGN kanalında oyuna dair yeni bir oynanış videosu da yayınlandı. Oyuncuların yoğun bir ilgi gösterdiği videoda, karla kaplı alanların ve yukarıda dikkat çekilen değişken hava şartlarının ne denli göze hoş göründüğü fark edilebiliyor. İnşa etmek ve üretim yapmak ilk oyunda olduğu gibi yeni oyunda da büyük önem arz edecek iken, yeni inşa seçenekleri ve farklı düşman türleri ile de karşılaşacağız. Bu bağlamda, her ne kadar birkaç ateşli silah bulunacak olsa da, yakın dövüş sistemi biraz daha ön plana çıkacak. Ayrıca keşfe çok daha açık bir oyun ile karşılaşacağımıza şüphe de yok diyebiliriz.

Sons of the Forest için yayınlanan yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Exit mobile version