Sonic Origins Çıkış Tarihi Açıklığa Kavuştu

Eski oyunları sevenler, bu paketi kaçırmasınlar...

Sonic Origins Çıkış Tarihi Açıklığa Kavuştu

SEGA tarafından yapılan duyuru ile Sonic Origins çıkış tarihi netleşti. Oyun dünyasının sevilen karakterlerinden olan mavi kirpimizin eski maceralarının yenilenmiş versiyonlarının bulunduğu ve bir nevi koleksiyon paketi diyebileceğimiz oyun, bu Yaz mevsiminde bizlerle birlikte olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Netflix Tekken Animesi Üzerinde Çalışıyor


Sonic Origins Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Japon menşeli yayıncı tarafından yapılan açıklamaya göre, PC (Steam ve Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için hazırlanmakta olan ve içeriğinde Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD oyunlarının tamamıyla yeni görsel sunuma, animasyonlara ve teknik geliştirmelere sahip versiyonlarının bulunacağı Sonic Origins, 23 Haziran 2022 tarihinde satışa sunulacak. Eğer ön-sipariş ile satın alım yaparsanız, içeriğinde hediye yüz adet jeton, Mirror modu ve Mega Drive motifinde fon görüntüsü sizin olacak.

Sonic Origins, iki farklı mod ile karşımıza çıkacak. Classic Mode, klasik meydan okumalar ve sınırlı hak ile zamanının oynanış stilini sunacak iken Anniversary Mode ise tam ekran görünüm ve sınırsız hak ile eğlencenizin sekteye uğramayacağı bir deneyimi mümkün kılacak. Bunların yanı sıra, çeşitli görevleri tamamlayarak madalyonlar kazanacağınız ve bunları kullanarak yeni içerik açabilecek, Special Stage ve daha fazlasını deneyebileceğiniz bir oynanış da sizleri bekleyecek.

SEGA tarafından söylenene göre, Digital Standard ve Digital Deluxe olmak üzere iki farklı sürümün olacağı da belirtildi. Standart sürümde sadece oyunlar bulunacak iken, Deluxe sürümde ise oyunlara ek olarak, zor görevler, ana menüde ve müzik adalarında karakter animasyonları, ana menü adalarında kamera kontrolleri ve Mega Drive / Genesis oyunlarından ek müzikler bulunacak.

Sonic Origins için aynı zamanda indirilebilir içerikler de yayınlanacak. Premium Fun Pack adı altındaki içerikte, Digital Deluxe içeriklerine ek olarak Start Dash Pack içeriğindeki Mega Drive motifinde fon görüntüsü sizin olacak. Premium & Classic Sound Pack içeriğini satın almanız durumunda ise, yine Digital Deluxe içeriğindeki Mega Drive / Genesis oyunlarından ek müziklere sahip olacaksınız.

Sonic Origins Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version