Sonic Frontiers Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni Sonic oyunu bu yıl içerisinde çıkacak...

Sonic Frontiers Oynanış Videosu Yayınlandı

Sonic Frontiers oynanış videosu yayınlandı. Yedi dakika uzunluğundaki video, oyuna dair daha fazla fikir sahibi olmamıza olanak tanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sonic Origins Çıkış Tarihi Açıklığa Kavuştu


Oyun dünyasının simgesel karakterlerinden olan mavi kirpinin ilk oyunu 1991 yılında çıkan Sonic the Hedgehog olmuştu. Aradan geçen otuz yılı aşkın sürede farklı platformlarda sayısız oyunu ile maceralardan maceralara koştuğumuz Sonic ve arkadaşları için bu yıl içerisinde iki oyun daha çıkacak. Bunlardan birisi Sonic Origins iken, diğeri de PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olup da yılın son çeyreğinde çıkması beklenen Sonic Frontiers olacak.

Yayıncı SEGA tarafından yapılan açıklamaya göre dünyaların çarpışacağı yeni oyunda, daha önceden görmediğimiz bir deneyim yaşayacağız. Hız konusunda yeni zirvelere ulaşacak iken, Starfall Islands’ın sık ormanlardan, şelalelerden, sıcak çöllerden oluşan açık dünyası boyunca etrafta özgürce dolaşabilmek mümkün olacak. Tabii ki Badnik haricinde mücadele edeceğimiz farklı tipteki güçlü düşmanlar da bizleri bekliyor olacak.

Geliştirici Takashi Lizuka tarafından aynı Sonic Adventure gibi bu oyunun da serinin gelecekte çıkacak olan oyunlarına referans olmasının umut edildiğinin dile getirildiği Sonic Frontiers için yedi dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Yeni Sonic Frontiers Oynanış Videosu Eğlenceli Görünüyor

IGN First kapsamında yayınlanan yeni oynanış videosu, oldukça etkileyici bir sinematik ile başlıyor. Sonrasında ise açık dünyayı detaylı olarak görme fırsatımız oluyor. Kısa bir süre önce yayınlanan fragmanda da olduğu gibi, ray üzerinde kayılan, üstteki platformlara ulaşmamıza yardım eden sıçrama ve mavi kirpimize hız kazandırarak daha yukarıya sıçramasını sağlayan mekanizmaları, duvarda yukarı doğru tırmandığımız ve tabi ki yüzük dahil eşya topladığımız kısımları da görüyoruz. Sonuç olarak, bizleri yine oldukça hızlı ve eskiye oranla büyük bir dünyanın sunulacağı Sonic oyununun beklediğine şüphe yok.

Exit mobile version