Son Counter-Strike 2 Kullanıcı İncelemeleri Olumsuz

Ayrıca MacOS ve 32 bit işletim sistemi desteği de kesildi...

Son Counter-Strike 2 kullanıcı incelemeleri kötü bir tablo çiziyor. Topluluk yeni oyundan memnun değil gibi görünüyor ve eleştirilerin de ardı arkası kesilmiyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage İnceleme


27 Eylül 2023 Çarşamba günü yayınlanmış olan Counter-Strike 2, bir önceki oyun ile karşılaştırıldığında, görsel anlamda göze daha hoş görünmesinin yanı sıra, haritaların bazılarının geliştirilmesi ve bazılarının da yeniden tasarlanması, yeni hareket ve vuruş mekanikleri, su ve duman ve daha pek çok yenilik ile geliyor. Ne var ki oyuncular durumdan pek de memnun değiller. Bunun sonucunda ise son Counter-Strike 2 kullanıcı incelemeleri kötü bir tablo çiziyor.

Son Counter-Strike 2 Kullanıcı İncelemeleri Olumsuz Tablo Çiziyor

Steam sayfasına baktığımızda, bir önceki oyununkiler dahil toplamda 7.656.662 incelemenin % 88 kadarı olumlu iken en son yazılan 163.291 kullanıcı incelemesinin de % 68 kadarı olumlu olarak görünüyor. Yani son incelemeler şu an için ‘Karışık’ konumunda bulunuyor.

Son gelen olumsuz yorumlar arasında hitbox sorunlarından sunucuların ‘sub tick’ yapısı ile ilgili endişelere ve hilecilerin artmasına kadar pek çok şey görebiliyoruz. Bununla birlikte, profesyonel bir oyuncu olan Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev de yaşanan sorunlar nedeniyle birkaç ay boyunca Counter-Strike 2 oyununa girilmemesi gerektiğini söylemiş.

Kullanıcılara Counter-Strike 2 Davetleri Gönderiliyor

Diğer yandan, bildiğiniz gibi yeni oyun MacOS ile uyumlu olmadan yayınlanmıştı ve giriş yapmaya çalışan oyuncular da hata mesajı ile karşılaşıyorlardı. Her ne kadar yakın bir zamanda düzeltileceği düşünülmüş olsa da, SSS sayfasına bakıldığında oyunun MacOS desteğinin olmayacağı açıkça belli oluyor. Bunun nedeni ise Counter-Strike: Global Offensive oynayan oyunculardan MacOS kullananların oranının % 1 bile olmaması.

Son olarak da Counter-Strike 2, artık DirectX 9 ve 32 bit ile çalışan işletim sistemlerinde de oynanamayacak. Yani oyunu oynayabilmek için mutlak suretle 64 bit versiyonlu Linux veya Windows işletim sistemi kullanıyor olmanız lazım.

Exit mobile version