SnowRunner PlayStation 5 ve Xbox Series için de Geliyor

Oyuna sahipseniz, ücretsiz yükseltme yapabileceksiniz!

Saber Interactive tarafından geliştirilmiş ve Focus Home Interactive tarafından da yayınlanmış olan oyun, 2020 yılı içerisinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Ertesi yılın Mayıs ayında Steam ve Switch kullanıcılarıyla da buluşan SnowRunner PlayStation 5 ve Xbox Series için de yayınlanmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: SnowRunner İnceleme


Michigan ve Kola Yarımadası dahil on beşten fazla açık dünya mekanında, Ford, Chevrolet ve Freightliner gibi üreticilerin dahil olduğu altmıştan fazla aracı kullandığınız oyunda, vahşi açık dünya boyunca, çamur, kar, sel ve donmuş göller demeden yol alacak ve tehlikeli kontratları ve görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Tercihen tek başınıza veya kooperatif desteği sayesinde üç arkadaşınızla birlikte oynayabilmeniz mümkün oluyor. Tamamladığınız her bir kontrat ve görev sonrasında yeni araçlar açabilmenin yanı sıra, kazandıklarınız ile mevcut araçlarınızı özelleştirebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz.

snowrunner ps5 xbox series

SnowRunner PlayStation 5 ve Xbox Series Versiyonlarına Kavuşacak!

İncelemelerden yüksek puanlar alan ve genel olarak beğenilen SnowRunner, önümüzdeki ay itibarıyla PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarının da beğenisine sunulacak. Focus Forums üzerinden Saber Interactive ve Focus Home Interactive tarafından yapılan duyuruya bakılırsa, oyunun güncel konsollara geliş tarihi 31 Mayıs 2022 olarak belirlenmiş.

Eğer oyuna halihazırda sahipseniz, ücretsiz yükseltme yapabilmeniz mümkün olacak. 4K çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynayabileceğiniz SnowRunner için ilk günden Switch dahil diğer platformlar ile çapraz platform desteği de sunulacak. Bunun yanı sıra modifikasyon üreticileri, oyun için hazırladıkları modları yeni bir araç ile mevcut nesle yükseltebilecekler. Aksi takdirde, yükseltilmeyen modların ilk günden kullanılabilmesi mümkün olmayacak.

Snow Runner Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version