SnowRunner İnceleme

Kamyonculuğun kalbi...

18 Nisan 2020’de çıkışını gerçekleştiren SnowRunner, 2017’de çıkan ve birçok off-road, simülasyon severin beğenisini toplayan MudRunner‘ın devam oyunudur. Sabre Interactive tarafından geliştirilen bu oyunlar, dikkatleri üzerine çeken fizik sistemi sayesinde türün değerli nimetlerinden olarak tanımlanabilir. Gelin bu mükemmel niş yapıma hep beraber bir göz atalım. İşte tüm detaylarıyla SnowRunner İnceleme yazımız ile karşınızdayız!


İlginizi Çekebilir: Bus Simulator 21 İnceleme


SnowRunner İnceleme

SnowRunner’ın ilk saatlerinin tüm zamanların en zorlu ve en ödüllendirici aşamalarından biri olduğu söylendi ve durum kesinlikle böyle. Keşif için bir kamyonetle başlıyorsunuz oyuna ve hızlı bir şekilde teslimatlar için daha büyük bir kamyona ihtiyaç duyuyorsunuz. İlk birkaç saatinizde paten kayacak ve çamurlu bir yoldan aşağı inen acı verici/keyifli dansta sıkışıp kalacaksınız. Oyun aslında özünde oldukça basit bir amaca hizmet ediyor. Keşfet ve teslim et… Toplamda birkaç mil ileri geri seyahat ederek dört saat geçirebileceğiniz bir oyundan bahsediyoruz burada. Tek bir yanlış hamle ile en başa dönebilirsiniz.

SnowRunner İncelemeOyun co-op desteğine sahip. Zaman zaman bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz. Co-op modu yalnızca odayı oluşturan oyuncunun oyun dünyasındaki aşamalarını kaydeder, bu nedenle tek bir oyuncuya bağlı kaldığınızdan emin olmalısınız. Keşfetmek oyunun en sevdiğim kısmı oldu. Aracımı sağlam arazi lastiklerine, daha güçlü bir vinçe (ki bu en zorlu durumlardan kurtulmanın tek yolu) ve diğer birçok yükseltmeye sahip olacak şekilde inşa ettim.

Bu Dünya Evcilleştirilebilir

Oyunda Michigan, Alaska ve Rusya olmak üzere üç ana bölge bulunuyor. Son ikisinde biraz zaman geçirdim. Bununla birlikte her üç alanın içerisinde dört farklı harita sizleri bekliyor olacak. SnowRunner size temel bilgileri öğretmek konusunda oldukça başarılı, ancak yol boyunca bazı hafif dürtmelerle diğer her şeyi kendi başınıza çözmenize de izin veriyor. Engelleri nasıl aşacağınız size kalmış. Sıklıkla karşılaştığınız arazi zorluklarını başarıyla aşmak için araç devirlerini, dört veya iki tekerlekten çekişi ve diferansiyel kilitlerini akıllıca yönetmeniz gerekecek.

Oyunun her bir haritasını istediğiniz gibi keşfetmekte özgürsünüz. Onlarla başa çıkmanın en iyi yolu, keşif ve gözetleme kuleleri aracılığıyla haritayı ortaya çıkarmak ve ortaya çıkarmak için keşif aracınızı kullanmaktır. Son olarak, ilerlemek için daha yüksek ücretli işleri üstlenmek için seviye atlamanız gerekecek. Para ve deneyim kazanmanın iki yolu var: Sözleşmeler, tamamlamanız için sizi tüm bölgeye götürecek uzun görev serileridir. Ve Görevler, çözülmesi kolay kısa yan görevlerdir. Görevin veya görevin türü ne olursa olsun, bir köprüyü onarmak veya kayıp bir aracı almak olsun, bunlar arazi ve araç yetenekleri hakkındaki bilginizi mümkün olan her şekilde zorlayacak çevresel bulmacalardan oluşmakta.

Çalılarda Kamyon Sürmek

Modern ve klasik araçların eklektik bir karışımıyla SnowRunner’da elliden fazla araç var (ücretli DLC’den olanlar dahil). Bu araçların kontrolleri fazlasıyla kolay. Vitesleri manuel olarak kontrol etmek önemli.Varsayılan otomatik vites yerine daha düşük bir vitese geçmeniz engebeli arazide gezinmenizi kolaylaştıracaktır. Engellere takılmayı başarırsanız, kendinizi yakındaki bir ağaca veya direğe çekebilirsiniz. Gerçekten sıkışırsanız, aracınızı garaja geri ışınlamalısınız. Işınlanmak son seçeneğiniz olmalı. Taşıdığınız tüm römorklar en son oldukları yerde bırakılır.

Kullandığınız araçlar zarar görebilir. Aracınız çok hasarlıysa farklı bir araca geçmek oyun ilerlemenizi baltalayacaktır. Aynı şey, yakıtlarının bitip bitmediği de dahil olmak üzere, diğer araçlar için de geçerli. Araç filonuzu oluşturmak için oyun içi mağazadan kazanılan para birimiyle yeni araçlar satın alabilirsiniz. Ne yazık ki, para kazanımı benim zevkime göre biraz fazla yavaş işliyor oyunda. SnowRunner’da sergilenen fizik motory harika işliyor. Çamurun lastiklere yapışması, içine farklı ağırlıklar konduğunda suyun nasıl yer değiştirdiği, dönen lastiklerin arkasından kar fışkırdığı ve hatta kaos teorisi tarzında yağmurun nasıl damladığı net bir şekilde gözlemlenebiliyor.

Acıyı Uzaklaştır

Burada sadece fizik açısından değil, oynanış açısından da inanılmaz bir simülasyon var. Çamura tam gaz girmek sadece işleri daha da kötüleştirecek, bu yüzden ağırdan alarak galip gelmelisiniz. Görsel açıdan oyun kesinlikle muhteşem ama düşündüğüm kadar iyi bir performans sergilediği söylenemez. PC tarafında 60 fps’nin üzerinde zorlukla kalıyor. Konsol tarafında sabit 30 fps olmasına rağmen yer yer fps düşüşlerine rastlamak mümkün. SnowRunner, MudRunner’ı her yönden aştığı için seriyi yeni zirvelere taşıyor. Kazanmanız oyunda saatler sürse bile, kazanılmış hissettiren galibiyetlerle hayal kırıklığınızı bu oyunla dengeleyebilirsiniz. SnowRunner ödüllendirici olduğu kadar derin ve kaçırılmaması gerekilen bir yapım.

Sezonlar

Bu DLC, Rusya’nın Kola Yarımadası’ndaki iki yeni haritanın yanı sıra yeni araçlara, görevlere, kaplamalara ve daha fazlasına erişim izni sağlıyor. Rusya’nın Kola Yarımadası’nda iki yeni kış haritası, İkinci Dünya Savaşı bombacısının kalıntılarını bulmak için modern bir hazine avına çıkarıyor bizleri.

Yeni araçların içeriği: TUZ 16 “Actaeon”, ve Ford 750 4×4 CrewCab

SnowRunner deneyiminizi; Kanada, Yukon’daki iki dondurucu arazi, üç yeni araç, özel araç kaplamaları ve özgün bir görev içeren 2. Sezon: Explore & Expand ile yaban arazilere taşıyabilirsiniz. Kanada, Yukon’da bulunan ve yepyeni açık uçlu görev türleri sunan iki yeni kış haritası: Devasa, çok parçalı bir işleme tesisi inşa etmek için haritaları araştırıp kaynakların ve parçalanacak yapıların yerlerini bulmalısınız.

CAT 770G, CAT TH357D AG ve KRS 58 “Bandit” de dâhil olmak üzere yeni araçlar.

Locate & Deliver ile Wisconsin, ABD’nin ormanlarında devasa tomrukları taşıyabilir ve eski demiryollarını canlandırabilirsiniz. Wisconsin’deki iki büyük haritanın, üç yeni aracın, özel kaplamaların, eşsiz görevlerin, özelleştirilmiş tomruk çekme eklentilerinin ve çok daha fazlasını içerir bu paket. Wisconsin, ABD’de bulunan iki yeni yaz haritası ve çok beklenen tomruk çekme özelliği ile geliyor.

International PayStar Twin Steer, Pacific P512 PF ve BOAR 45318 dahil olmak üzere üç yeni araç.

Oyunun en büyük, en iddialı ve Sene 1 Bileti’nin son eklentisi New Frontiers. Bu DLC ile yolları, yakıt hatlarını ve çeşitli yapıları tekrar inşa ederek 4km²’lik dört haritasıyla devasa yeni bölge Amur Oblast’taki eski Sovyet roket fırlatma rampasını canlandırıyoruz.

New Frontiers’ın içerdikleri:

İki yeni araç; ZiKZ 605-R ve Khan 317 Sentinel keşif aracı.

Rostov Oblastı, Rusya’da özel deneme alanlarıyla TATRA fabrikasını onarıp eski hâline getirmek için yağmalaman gereken tepelerle dolu iki yeni haritayı içeriyor.

Araç tesisini onarıp eski hâline getirdiğinde açılacak iki yeni TETRA aracı: TATRA FORCE ve TATRA PHOENIX, bir çift modern 8 tekerlekli güçlü araç.

SnowRunner’ın 6. Sezonu: Haul & Hustle’da yeni yaban bölgelerini keşfediyoruz. ABD, Maine’in soğuk vahşi doğasının derinliklerinde bir ormancılık üssü kurarken iki sağlam yeni araçla iki büyük harita bizlerin beğenisine sunuluyor.

Haul & Hustle içeriği:

İki yeni araç; ikonik Tayga 6455B ve tomruk çekme canavarı Aramastu Forwarder.

Peki siz SnowRunner inceleme yazımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimleme şansınız oldu mu? Genel olarak oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İnceleme

SnowRunner

7 Puan

SnowRunner ödüllendirici olduğu kadar derin ve kaçırılmaması gerekilen bir yapım.

ARTILAR

  • Grafikler
  • Fizikler
  • Detaylı Kişiselleştirme
  • Keşifler Eğlenceli

EKSİLER

  • FPS Sorunları
  • Görev Çeşitliliği Az

Editörün Puanı

  • Editörün Puanı 7

SnowRunner Fiyatı

En uygun fiyat için pek çok siteden bilgi alıyoruz..

En Uygun Fiyat

₺150
Exit mobile version