Sniper Elite 5 için Sinematik Fragman Yayınlandı

Ne yazık ki henüz net tarihi belli değil...

Sniper Elite 5 için Sinematik Fragman Yayınlandı

Rebellion Developments, Sniper Elite 5 için sinematik fragman yayınladı. Sunumu itibarıyla etkileyici olan fragmanı, haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. Oyun ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Frank Sinatra’lı Final Fantasy Origin Fragmanı Yayında


Sniper Elite 5 ise Karl Fairburne için İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen zorlu yeni bir deneyim olacak. Yine Rebellion Developments tarafından geliştirilmekte olan oyun, bu defa bizleri 1944 Fransa’sına götürecek.

Breton sahilindeki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmaya yönelik olarak başlatılan US Rangers operasyonunun bir parçası olarak, elit keskin nişancı Karl Fairburne Fransız Direnişi ile irtibata geçiyor. Bu irtibat, müttefiklerin Europe: Operation Kraken’ı istila etmesinden önce savaşın sona ermesinin önündeki engel olan gizli bir Nazi projesinin varlığını ortaya çıkartıyor. Bize düşen ise bu engeli ortadan kaldırmak olacak.

Tercihen tek başınıza veya geliştirilmiş kooperatif mekanikleri sayesinde arkadaşınız ile oynayabileceksiniz. Cephane ve eşya paylaşımına ek olarak birbirinize emirler verip sağlığınızı iyileştirebileceksiniz. Geniş çaplı silah özelleştirmesinin de olacağı oyunda, iş tezgahlarını kullanarak görselliğe ek olarak dürbün, kabza, namlu, şarjör ve daha birçok açıdan silahlarınızı geliştirebilmeniz mümkün olacak.

Rebellion Developments tarafından verilen detaylara göre gelişmiş fizik etkilerine ek olarak, en uygun seyir noktasına ulaşabilmek veya gözcülere yakalanmadan ilerlemek için teleferik hattı kullanabilmenin yanı sıra meyilli yerlerden aşağıya kayabilmek mümkün olacak.

Geliştirilmiş Kill Cam ve çok oyunculu mod dışında, Invasion isimli yeni bir mod da oyuncuların beğenisine sunulacak. Oynanışına göre oyuncular, aynı Deathloop oyunundaki gibi başka bir oyuncunun oyununa giriş yapabilecekler. Allied ve Axis olmak üzere karşı karşıya gelecek olan iki tarafın birbirini avlamaya çalışacağı Invasion modunda, oyuncuların birbirlerinin yerini tespit edebilmek için kullanabilecekleri Eagle Eyes ve Stay Sharp gibi yetenekler ve harita üzerine dağılmış istila telefonları bulunacak.

Erken davranıp çatışmadan galip çıkan taraf, silahlar, çeşitli eşyalar ve karakter görünümleri ile ödüllendirilecek. Ayrıca Invasion modunu açmanız durumunda da ek deneyim puanı kazanabileceksiniz.

Henüz çıkış tarihi belli olmayan Sniper Elite 5, bu yıl içerisinde PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

İki dakikaya yakın uzunluktaki yeni Sniper Elite oyununun sinematik fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sniper Elite 5 için Sinematik Fragman Neler Sunuyor?

Exit mobile version