Sniper Elite 5 İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Fransa bizi bekler...

Sniper Elite 5 İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Rebellion tarafından geliştirilen ve yayınlanan serinin yeni oyunu, yarın itibarıyla satışa sunulacak. İlk günden Game Pass abonelerinin de beğenisine sunulacak olan Sniper Elite 5 inceleme puanları ile karşımıza çıktı. Bakalım uzun soluklu keskin nişancı oyunu beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Origins ve For Honor Game Pass Tarihi Açıklandı


Yarın itibarıyla PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Sniper Elite 5, selefleri gibi bizi yine 1940’lı yıllara götürecek. Yeniden Karl Fairburne rolüne bürünecek ve Fransa topraklarına ayak basacağız. Breton sahilindeki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmaya yönelik olarak başlatılan US Rangers operasyonunun bir parçası olarak, elit keskin nişancı Karl Fairburne Fransız Direnişi ile irtibata geçiyor. Bu irtibat, müttefiklerin Europe: Operation Kraken’ı istila etmesinden önce savaşın sona ermesinin önündeki engel olan gizli bir Nazi projesinin varlığını ortaya çıkartıyor. Bize düşen ise bu engeli ortadan kaldırmak olacak.

Sniper Elite 5 İnceleme Puanları ile Yüzümüzü Güldürüyor Mu?

Dijital olarak satın alan oyuncular için saatler içerisinde erişime açılacak olan oyun için inceleme puanları da ortaya çıkıyor. Metacritic sayfasına baktığımızda PC ortalamasının 84 / 100, PlayStation 5 ortalamasının 79 / 100 ve Xbox Series ortalamasının da 76 / 100 olduğunu görebiliyoruz. Önemli mecraların verdiği puanların tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version