SMITE 2 Unreal Engine 5 ile Geliyor!

İlk oyunun sevenlerine duyurulur!

SMITE 2 Unreal Engine 5 ile Geliyor!

Popüler MOBA oyununun devamı duyuruldu. SMITE 2 Unreal Engine 5 geliyor. Peki bizleri nasıl bir devam oyunu bekliyor? Yayıncı ve geliştirici tarafından verilen ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Squid Game Oyunu Resmen Duyuruldu


Sektörde MOBA türüne giren pek çok kaliteli oyun var ve SMITE da bunların arasında yer alıyor. Titan Forge Games tarafından geliştirilen ve 2014 yılında Çin’de Tencent Games ve dünya genelinde de Hi-Rez Studios tarafından yayınlanan SMITE, tercihen tanrı, tanrıça veya diğer mitolojik figürlerin rolüne bürünerek takım tabanlı çatışmalarda yer aldığımız bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı.

SMITE 2 Unreal Engine 5 Gücünü Arkasına Aldı

Pek çok PvP modu ve oynanabilir karakter içeren SMITE için, devam oyunu SMITE 2 Unreal Engine 5 ile PC, PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için duyuruldu.

Hi-Rez Studios ve Titan Forge Games tarafından verilen bilgilere göre, temel üçüncü kişi perspektifinden çok oyunculu savaş arenası oynanışı korunacak. Bununla birlikte, ilk oyunda olmayan birçok özellik eklenecek olup yetenek ağacı da genişletilecek. Dahası ise, yine tanrı, tanrıça veya diğer mitolojik figürlerin rolüne bürünerek her birinde beşer oyuncunun bulunacağı takım tabanlı çatışmalara dahil olabileceğiz ve bu, Unreal Engine 5 ile daha gelişmiş görsellikte karşımıza çıkacak.

SMITE 2 ayrıca çapraz platform ve platformlar arası aşama kaydetme özelliklerinin de desteğine de sahip olacak. Diğer bir deyişle, bir platformda kaydettiğimiz aşamaya başka bir platforma geçiş yaptığımızda devam edebileceğiz. Ayrıca, her ne kadar ilk oyunda kaydettiğimiz aşamalar ve yaptığımız satın alımlar devam oyununa aktarılamayacak olsa da, elde ettiğimiz mücevherler SMITE 2’e ‘Eski Mücevherler’ adı altında dahil olacak iken hesabını SMITE ile SMITE 2 arasında taşıyan oyuncular yeni oyundaki belirli ögelerin kilidini açabilme hakkına sahip olacaklar.

Son olarak Hi-Rez Studios ve Titan Forge Games, yeni oyun için bir kapalı beta testinin düzenleneceğini de müjdeledi. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olup, bu yılın başlarında başlayacağını söylediler.

Exit mobile version