Skywind Oynanış Videosu, Bir Görevi Kesintisiz Gösteriyor

Bir klasik yeniden canlanıyor...

Skywind İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

The Elder Scrolls Renewal ProjectSkywind oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Yirmi dakikalık video, oyundaki bir görevi gösteriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skyblivion Çıkış Zamanı Duyuruldu


Skywind, aynı Skyblivion gibi The Elder Scrolls Renewal Project isimli bir ekibin üzerinde çalıştığı etkileyici bir proje oluyor. Daha açıklayıcı olması açısından, gönüllü bir hayran ekibi tarafından seri oyunlarının yenilenmiş sürümleri için yürütülen bir proje diyebiliriz. İlk oyunları ise 2006 yılında satışa sunulan Oblivion motoru ile yenilenen Morrowind için düğmeye basılan Morroblivion olmuştu.

Skywind ise 2016 yılında satışa sunulan Skyrim Special Edition motoru ile Creation Engine ile yenilenen Morrowind. Sanatçılar, besteciler, tasarımcılar, geliştiriciler ve seslendirme sanatçıları dahilinde yetmiş kişilik bir ekibin özverili çalışması ile yürütülen bu çalışmada, orijinal oyunun tüm kaplamaları, müzikleri, araştırma görevleri ve oynanışı dahil tüm oyun varlıkları yeniden tasarlanıyor.

Skywind Oynanış Videosu Yayınlandı

Oldukça uzun zamandır devam eden bu projeye dair, zaman içerisinde gerek yazılı gerekse de videolu sayısız bilgilendirme yapılmıştı. Bugün ise yirmi dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz video, külle kaplı Molag Amur bölgesindeki Üçerkiller Tapınağı ajanı rolüne büründüğümüz Necromencer in Mawia görevini baştan sona gösteriyor.

Videonun açıklama kısmında ayrıca ekibe katılımda bulunmak isteyenler için de bir adres bırakmışlar. Görünüşe göre projeyi mümkün olan en kısa sürede ve en sağlıklı şekilde bitirmeyi hedefliyorlar. Dilerseniz, buradan inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version