Skyrim Star Wars Oyununa Dönüştü!

Güç sizinle olsun!

Skyrim Star Wars Oyununa Dönüştü!

Yeni yayınlanan Skyrim Star Wars Redux 2022 modu ile iki marka bir araya geliyor. Eğer Star Wars hayranı bir oyuncu iseniz, bu modu kaçırmamanızı öneriyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: TES V: Skyrim Unreal Engine 5 ile Muazzam Görünüyor!


Skyrim Star Wars Modu Yayınlandı

The Elder Scrolls V: Skyrim, modifikasyon üreticilerinin yoğun ilgisine maruz kalmış olan oyunlardan birisi. Bunda elbette yayıncının her zaman olduğu gibi yine modifikasyoncu dostu olmasının da büyük etkisi var.

Pande4360 tarafından üretilen Star Wars Redux 2022 modu ise bunların bir yenisi oldu. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition oyununu normal bir şekilde oynarken sanki Jedi veya Sith yönetiyormuş havasına girmenize olanak tanıyor. Haliyle ışın kılıcınız ile gelen saldırıları savuşturabiliyor ve Force güçleri kullanabiliyorsunuz.

Üretici tarafından belirtilene göre CW askerleri Stormstrooper’lar ve Co ve Stormcloak’lar da İsyancılar haline geliyor iken, muhafızların zırhları da daha fütürist hale geliyor. Ayrıca her biri için üç veya beş farklı görünüm var iken, Dwemer topluluğuna üç droid ve birçok yakın dövüş silahı da ekleniyor.

Star Wars Redux 2022 modunu Nexus Mods sitesi üzerinden indirebiliyorsunuz. Ancak bunun için üyeliğinizin olması lazım. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, buradan modun sayfasına ulaşabilirsiniz. Sağ üstteki ‘Manual’ düğmesine basmanız durumunda indirme işlemi başlayacak.

Eğer modu indirmeye başlamadan önce nasıl göründüğüne dair fikir sahibi olmayı isterseniz, aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Skyrim Special Edition Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version