Skyrim Karakterlerini Taklit Eden Adam İzleyenleri Güldürmeyi Başardı

Ah dizime o oku yemeyecektim, o zaman görecektin beni...

skyrim karakterlerini taklit eden adam JinnKid videoları

Skyrim karakterlerini taklit eden adam, son günlerde oyun dünyasının en çok konuşulan videolarının bazılarına imza atmıştı. Çok sevilen oyunda yer alan NPC’leri taklit ederek hazırladığı videoların gerçekliği, görenleri güldürmeyi başarmıştı.

Bildiğiniz üzere Skyrim’de yer alan NPC’ler, olur olmadık yerlerde sandalyelerin üzerine çıkıyorlar, aynı cümleyi durmadan tekrarlıyorlar ya da duvara doğru yürümekten kendilerini alamıyorlardı.

Oyunu oynarken NPC’nin hareketleri size biraz garip gelmiştir muhtemelen. Hele karakter böyle duvara doğru yürümeye çalışıp, sizinle konuşmaya devam ederken, ortaya olmadık durumların çıktığı da olmuştur.

YouTube üzerinde JinnKid takma ismini kullanan oyuncu, seri halinde yayınladığı Gerçek Hayatta Skyrim videoları ile önemli bir kitleye ulaşmıştı.

Videoların bu kadar çok izlenmesinin arkasında ise JinnKid’in Skyrim NPC’lerini neredeyse birebir taklit etmesi yatıyordu. Oyunda çokça zaman geçirenlerin hemen aklına gelecek anları canlandıran JinnKid, izleyenleri gerçek manada etkiledi.

Skyrim karakterlerini taklit eden adam, onlarca farklı video yayınlamasından olsa gerek, Kuzeyli aksanını da geliştirerek, videoların komikliğine komiklik katmayı da başarmış durumda.

TikTok sayfası açması sonrasında izlenme sayılarını katlayan oyuncunun, videolarından birkaç tanesini haberin içerisine yerleştirdik. Daha fazlası için JinnKidd YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


İlginizi çekebilir: Oyun Oynayan Ünlüler ve Oynadıkları Oyunlar


Exit mobile version