Skyblivion Çıkış Zamanı Duyuruldu

O zamana kadar ölmezsek, oynarız tabii ki...

Skyblivion Çıkış Zamanı Duyuruldu

2012 yılında geliştirilmesine başlandığı duyurulan Skyblivion modunun en geç ne zaman oyuncular ile buluşacağı ortaya çıktı. Hemen sevinmemenizi öneriyoruz. Çünkü, önümüzde epey uzun bir zaman var. Ancak ekip, yayınlanan yeni fragman sonrasında genişlemeye gider ise çok daha erken tamamlanabilir de. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake Grafik Modları Detaylandırıldı


Skyblivion, 2006 yılında çıkmış olan The Elder Scrolls IV: Oblivion oyununu Skyrim motoru ile yeniden yaratma projesi oluyor. TESRenewal Group adı altındaki bir mod üreticileri tarafından on bir yıldır üzerinde çalışılmasına başlanan ve indirilebilir içerikleri de kapsayan mod ile peyzaj, ögeler, silahlar, yapay zeka karakterler ve zırhlar dahil orijinal oyunu çoğu yönden revizyondan geçirmek hedefleniyor.

2019 yılının Ağustos ayında, dış mekanlarda geliştirilmenin son aşamalarında olunması, araştırma görevlerinde hata ayıklamaların tamamlanması ve üç boyutlu varlıkların hızlı bir şekilde entegre edilmesi ile nihai sürümüne yaklaştığı söylenmişti.

Skyblivion En Geç İki Yıl İçerisinde Bizlerle Olacakmış

Mart ayı içerisindeki yayınlanan son fragmanın ardından, yakın bir zaman önce yayınlanan yeni fragman ile Skyblivion için en geç 2025 yılında yayınlanmış olacağı söyleniyor. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz ve Imperial City’yi, Dark Brotherhood ile karşılaşmayı ve çeşitli yaratıkları gördüğümüz fragman, aynı zamanda yeni üyeler çağrısı niteliği de taşıyor. Zaten ekip de zaman içerisinde sık sık bunu dile getirmişti ve fragmanın açıklama kısmında da yinelenmiş. Çağrıyı alan başka üreticilerin de ekibe katılması ile modun çok daha kısa süre içerisinde tamamlanabileceğine inanılıyor.

“Oyunları geliştirmek zaman alıyor. Bu, tam zamanlı geliştirici ekip ile yapması yıllar süren AAA boyutundaki bir gönüllü proje olduğunda ikiye katlanıyor. Ne olursa olsun, Skyblivion’ın en geç 2025 yılında çıkacağının sözünü verebileceğimiz bir aşamada olduğunu paylaşmayı istiyoruz. Hayalimiz gerçekleştirmedeki son adımları desteğiniz ile tamamlayarak, belki öngördüğümüz tarihi geçebilmeyi umuyoruz.”

Exit mobile version