Skull and Bones Oyuncu Sayısı Ortaya Çıktı

Beklenen oldu diyebilir miyiz?

Skull and Bones oyuncu sayısı, yapılan açıklamalar ile ortaya çıktı. Görünüşe göre korsan temalı açık dünya oyunu beklenen başarılı başlangıcı yapamadı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Black Flag ve Skull and Bones Karşılaştırıldı


Ubisoft Singapur liderliğinde on bir stüdyonun ortak çalışması ile geliştirilmiş olan Skull and Bones, 16 Şubat 2024 tarihi itibarıyla PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. E3 2017 fuarında duyurulmuş olan açık dünya oyunu, bizleri korsanlığın altın çağı denen 17. yüzyıldaki Doğu Afrika ve Güneydoğu Asya bölgelerine götürüyor.

Tercihen tek başımıza veya arkadaşlarımız ile ekip oluşturarak oynayabileceğimiz Skull and Bones, hikaye anlatımından çok gemimiz ile yaşayacağımız deneyime odaklı. Bu bağlamda, oyunun erken safhasında edineceğimiz gemimizi tamamlayacağımız görevler ve harita üzerinde toplayacağımız kaynaklar ile hem geliştirebiliyor hem de özelleştirebiliyoruz.

Yeni Skull and Bones Çıkış Tarihi Resmiyet Kazandı

Satışa sunulması öncesinde fiyat etiketi ile de hayli eleştirilere maruz kalan oyun için Ubisoft Üst Yöneticisi Yves Guillemot, devasa ve uzun soluklu bir AAAA oyun olduğu için 70 Dolar’lık fiyatının son derece uygun bir seçim olduğu söylenmişti. Yakın bir zaman önce ise Skull and Bones oyuncu sayısı ortaya çıktı.

Skull and Bones Oyuncu Sayısı Açıklandı

Her ne kadar çıkışı öncesinde hem açık ve kapalı beta testleri düzenlenmiş hem de çıkışı sonrasında sekiz saat boyunca oynayabilme imkanı sunulmuş olsa da, bunun güncel oyuncu sayısına pek de etkisinin olmadığı görülebiliyor. Öyle ki şu anda bütün platformlar genelinde 850 bin civarı oyuncu Hint Okyanusu bölgesinde bulunuyor. Durumun böyle olmasının en büyük gerekçesinin de fiyat etiketi olduğu söyleniyor.

Oyunun standart sürümünün ülkemizde Epic Games ve Ubisoft mağazalarında 999 TL, PlayStation mağazasında 1879 TL ve Xbox mağazasında da 1450 TL olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version