Skull and Bones Hikaye Oynanış Videosu

Yarım saatlik oynanış gösterimi...

Skull and Bones Hikaye Oynanış Videosu

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft tarafından Skull and Bones oyununun 2024 finansal yılına ertelendiği haberini paylaşmıştık. Son çeyrekteki performansın hayal kırıklığı yaratmasına bağlı olarak alınan bu kararın ardından, Fransız yayıncı Skull and Bones hikaye oynanış gösterimi ile karşımıza çıktı.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Skull and Bones Oyununu Yeniden Erteledi 


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl içerisinde geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama ile oyunun ana odak noktasının hikaye değil de oyuncuların yaşayacakları deneyim olduğu belirtilmişti.

Skull and Bones Hikaye Oynanış Videosundan Detaylar

Bu hafta içerisinde gerçekleştirilmiş olan canlı yayında, oyuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Gemimiz ile seyahat etmediğimiz zamanlarda, kıyıya çekip de ‘outpost’ olarak tanımlanan sınırlı sayıdaki mekanları keşfedebilmemiz mümkün olacak. Bu mekanlarda ticaret yapabilecek, kontratlar alabilecek, topluluklara ödeme yapabilecek ve diğer oyuncular ile tanışabileceğiz. Ayrıca ‘investigations’ (araştırmalar) adı verilen hikaye içeriklerine de denk gelebileceğiz.

Hikaye anlatımının bir sonraki adımı olarak tanımlanan araştırmalar sisteminde, her bir hikaye şişe içinde kağıt veya kayıp günlük parçaları bularak veya etrafımızdaki karakterler ile konuşularak başlatılabiliyor. Canlı yayın sırasında da Afrika bölgesi sahilindeki tahtın yasal varisi olduğuna inanılan iki kardeşin hikayesi anlatılıyor.

Fransız yayıncı tarafından söylenene göre, oyundaki hikaye anlatımı sinematik macera olarak değil de birden fazla standart gemi yolculuğu etkinlikleri boyunca rehberlik edecek araç görevi görecekmiş. Bununla birlikte, her bir araştırma görevinin de oyunun geçtiği dünyadaki en büyük soygunun parçası olan Captain Freeman isimli kilit bir karakterin fon hikayesine bir parça ekleyecekmiş. En nihayetinde de kayıp hazinesinin yerini bulacakmışız.

Şimdilik Skull and Bones için net bir çıkış tarihi yok. Ancak çok yakın bir zamanda yeni haberlerin gelmeye devam edeceği söyleniyor.

Exit mobile version