Sıradaki Steam İndirimlerinin Tarihleri Netleşti

Cüzdanları şimdiden hazır etsek iyi olur gibi...

Sıradaki Steam İndirimlerinin Tarihleri Netleşti

SteamDB sitesine yansıyan verilere neticesinde, sıradaki Steam indirimlerinin tarihleri ortaya çıktı. Görünüşe göre, yıl içerisinde kütüphanelerimizi zenginleştirebileceğimiz birçok önemli tarih bizleri bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2022 Başladı


Steam mağazasında devam etmekte olan Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi kampanyası var. Ancak bildiğiniz gibi, yıl boyunca birçok indirim olacak. Eskiden indirimler için bilgi peşinde koşarken, artık SteamDB bu amaca hizmet ettiği için tek bir adresimiz oluyor. Çünkü, neredeyse nokta atış diyebileceğimiz veriler ortaya koyuyor.

Yıl içerisinde Valve mağazasında sayısız indirimler oluyor. Belirli yayıncıların oyunlarına ek olarak, çeşitli etkinlikler ve özel günleri kutlamak amacıyla olsun, sezonluk olsun çok çeşitli indirim kampanyaları da düzenleniyor. Haliyle bunlar da biz oyuncular için, değerlendirilebilecek çok sayıda fırsat demek.

SteamDB tarafından sitesine yansıyan detaylara göre, yılın geri kalanında Steam mağazasında düzenlenecek olan indirim kampanyaları ve tarihleri ortaya çıktı. Valve tarafından yapılan resmi açıklamalar ile arada pek bir oynama olmadığı için, aşağıdaki tarihleri esas olarak almaktan zarar geleceğini düşünmüyoruz.

Sıradaki Steam İndirimlerinin Tarihleri Ne Zaman?

Sıradaki büyük indirim kampanyası Steam İndirimi: Yaz 2022 olacak. 23 Haziran – 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenleneceği söylenen bu büyük dönemin öncesinde, tarihi netleşmiş olan diğer indirimler ise şöyle:

İki Yeni Steam Next Fest Etkinliği

İndirim kampanyalarının yanı sıra, Kış ve Yaz mevsimi için iki Next Fest etkinliğinin planlandığı da ortaya çıktı. İlki 21 – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında iken, ikincisi ise Haziran ayı içerisinde bizleri bekliyor.

Birkaç güne yayılan bu etkinlik sırasında oyuncular geliştirilme aşamasındaki oyunların demolarını deneme fırsatı bulurlar iken, geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları izleyebiliyorlar ve hatta bu canlı yayınlarda geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak kafalarına takılan sorulara cevapları bizzat kaynağından alabiliyorlar.

Exit mobile version