Sıradaki 3 Ücretsiz Epic Games Store Oyunu Sızdırıldı

Üç muhteşem oyun daha geliyor! Hazır olun...

Epic Games Store ücretsiz oyunlar konusunda son bombayı geçtiğimiz gün patlattı. Bedava GTA 5 dağıtmaya başlayan dijital oyun mağazası, GTA 5 sonrasında büyük oyunlar vermeye devam edeceğinin de müjdesini verdi. Bugün yayınlanan haberlerdeyse sıradaki oyunların Civilization VI, Borderlands Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved olacağı iddia edildi. Sıradaki 3 ücretsiz Epic Games Store oyunu böylece ortaya çıkmış oldu.

Oyun dünyasının en büyük oyun şirketlerinden bir tanesi olan Epic Games, Fortnite’tan elde ettiği geliri dijital oyun mağazasına yatırma kararı almıştı. Çok uzun yıllardır aktif olan oyun mağazasını yenileyerek, oyuncuların karşısına tekrar çıkaran şirket, daha fazla oyuncu çekmek adına ücretsiz oyun dağıtmaya başlamıştı.


İlginizi çekebilir: Ücretsiz GTA 5 nasıl alınır?


Watch Dogs ve Just Caue gibi bombalardan sonra ücretsiz oyun işinde bir adım daha ileriye giden Epic, son bombayı dün patlattı. Ücretsiz Grand Theft Auto 5 dağıtmaya başlayan oyun mağazası, tüm dünyanın gündemine oturdu. Bedava oyun müjdesinin ardından mağazanın sunucuları çökerken, siteye saatlerce ulaşılamadı.

GTA 5 sonrasında ücretsiz oyun vermeye devam edeceğini belirten şirket, açıklamaların hemen yapılmayacağını söylemişti. Geri sayım sonrasında oyunların belli olacağını duyuran Epic, bugün kötü bir haberle karşılaştı: Mağazanın ücretsiz vereceği 3 oyun sızdırıldı.

sıradaki 3 ücretsiz epic games store oyunu

3 ücretsiz Epic Games Store oyunu sızdı

Bazı kullanıcıların elektronik posta adreslerine yanlışlıkla listedeki oyunların gönderildiği iddia edildi. Hemen yukarıda gördüğünüz görseller internette dolaşmaya başlarken, oldukça başarılı oyunların yolda olduğu ortaya çıkmış oldu.

Yine de bunların hala iddia olduğunu ve Epic Games Store’daki geri sayımlar bittiğinde bambaşka oyunların gün yüzüne çıkabileceğini hatırlatalım. Buna rağmen, bugüne kadar Epic tarafından ücretsiz verilen oyunlara dair söylentilerin çoğu doğru çıkmıştı. Kısaca bu söylentilerin gerçek olmasının olasılığını bir hayli yüksek. Ücretsiz verileceği söylenen oyunlar ise hemen aşağıdaki gibi:

[su_youtube url=”https://youtu.be/yKUFvo3_FYQ” width=”760″ height=”420″]
Civilization VI: Firaxis tarafından geliştirilen 4K strateji oyunu serisinin en son üyesi olan Civ6, 2016 yılında piyasaya sürülmüştü. Bir medeniyeti taş ve sopadan alarak, uzaya kadar götürebildiğimiz bir strateji oyunu olan Civilization 6, en sevilen strateji oyunları arasında yer alıyor. Oyun halihazırda Steam üzerinde 219 Liraya satılıyor.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=RHbPBIpRQaA” width=”760″ height=”420″]

Borderlands The Handsome Collection: Gearbox ve 2K Australia tarafından geliştirilen Borderlands serisinin kendine has bir tarzı var. Aksiyon rol yapma türünde değerlendirdiğimiz oyun, başarılı oynanışının yanı sıra eğlenceli de bir hikaye sunuyor. The Handome Collection isimli pakette ise Borderlands 2 ile Borderlands: The Pre-sequel yapımları bulunuyor. İki ana oyunun yanı sıra bu oyunlar için çıkan DLC paketlerinin birçoğu da paketteki yerini alıyor. Paket şu an Steam üzerinde yüzde 75 indirimle 124 liraya satılıyor.

[su_youtube url=”https://youtu.be/5fIAPcVdZO8″ width=”760″ height=”420″]

ARK Survival Evolved: Bir tür hayatta kalma oyunu olan ARK’ta tamamen çıplak şekilde bir adanın kıyısında kendimizi buluyoruz. Donmak ve açlıktan ölmek üzere olan karakterimizi ne kadar uzun süre hayatta tutabileceğimizi görmeye çalıştığımız yapım, hayatta kalma türünün iyileri arasında yer alıyor. Oyun halihazırda Steam üzerinde 77 liraya satılıyor.

Exit mobile version