Sıradaki 2 Ücretsiz Epic Games Store Oyunu Belli Oldu!

İki muhteşem oyun daha Epic Games'ten hediye...

2 ücretsiz Epic Games Store

Epic Games Store ücretsiz oyunlar konusunda oldukça iddialı adımlar atmaya devam ediyor. Bugün yapılan duyuruyla beraber sıradaki oyunların Samurai Shodown NeoGeo Collection ve ARK: Survival Evolved olacağı belirtildi. Sıradaki 2 ücretsiz Epic Games Store oyunu böylece belirlenmiş oldu.

Oyun dünyasının en büyük oyun şirketlerinden Epic Games, Fortnite’tan elde ettiği geliri dijital oyun mağazasına yatırma kararı almıştı. Çok uzun yıllardır aktif olan oyun mağazasını yenileyerek, oyuncuların karşısına tekrar çıkaran şirket, daha fazla oyuncu çekmek adına ücretsiz oyunlar dağıtmaya başlamıştı.


ARK ve Samurai Showdown’ın ücretsiz olduğu resmileşti


2 Ücretsiz Epic Games Store Oyunu Belli Oldu

GTA 5 sonrasında ücretsiz oyun vermeye devam edeceğini belirten Epic Games, ücretsiz oyun duyurularının  hemen yapılmayacağını açıklamıştı. Geri sayım sonrasında oyunların belli olacağını duyuran Epic, böylelikle kullanıcıların heyecanını her zaman üst seviyede tutmayı başarıyor.

Epic Games Store’un 11 – 18 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak sunacağı oyunların Samurai Shodown NeoGeo Collection ve ARK: Survival Evolved olduğu duyuruldu. İki oyunu da 11 Haziran Türkiye saati ile 18:00’da kütüphanenize ekleyebileceksiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

İlgili ücretsiz oyun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Peki ücretsiz olarak verilecek olan oyunlar bizlere neler sunuyor? Oyunların tanıtım yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ARK Survival Evolved: Bir tür hayatta kalma oyunu olan ARK’ta tamamen çıplak şekilde bir adanın kıyısında kendimizi buluyoruz. Donmak ve açlıktan ölmek üzere olan karakterimizi ne kadar uzun süre hayatta tutabileceğimizi görmeye çalıştığımız yapım, hayatta kalma türünün iyileri arasında yer alıyor. Oyun halihazırda Steam üzerinde 77 liraya satılıyor.

Samurai Shodown NeoGeo Collection: Samurai Shodown Neo Geo Collection’ın içerisinde klasik dövüş oyunu serisinin tüm altı Neo Geo oyunu da yer alıyor. Buna ek olarak Samurai Shodown 5 Perfect’in de tam sürümü paket içerisinde dahil. NeoGeo Collection içerisinde yer alan her oyunun çevrimiçi modu da var. Klasik dövüş oyunu severlerin mutlaka kaçırmaması gereken bir paket olduğunu düşünüyoruz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version