Silent Hill: Townfall, Bir Antolojinin Parçası Olacakmış

Üstümüze Silent Hill oyunları yağacak!

Silent Hill Townfall, Bir Antolojinin Parçası Olacakmış

Konami tarafından duyurulmuş olan oyunlardan Silent Hill: Townfall, söylenene göre bir antolojinin parçası olacakmış. Yani dün gece, esasen görünenden çok fazla oyun duyuruldu diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Silent Hill Oyunları ve Filmi Duyuruldu


Dün gece itibarıyla gerçekleştirilmiş olan Silent Hill Transmission yayınında, dört farklı oyun ve bir de yeni film duyurulmuştu. Bahsi geçen oyunlardan Silent Hill 2 Remake, ikinci oyunun yeniden yapımı olup PC (Steam) ve konsol tarafında bir yıllığına PlayStation 5 için özel olarak satışa sunulacak. Şimdilik net bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, PlayStation ve Steam mağazalarından istek listenize alabiliyorsunuz.

Diğer oyunlar ise canlı topluluk etkinliği tarzında diyebileceğimiz Silent Hill: Ascension, seriyi Japonya’ya taşıyacak olan Silent Hill F ve sonuncusu da Silent Hill: Townfall. Ne var ki bu oyunlar ile ilgili pek fazla bir bilgi bulunmuyor. Yani ne zaman ve hangi platformlara çıkacakları belli değil.

Konami tarafından daha fazla detayın ne zaman paylaşılacağı bilinmiyor, ama elbette dolaylı yoldan birtakım bilgiler öğreneceğimize şüphe yok. Mesela bu haberimizde olduğu gibi.

Silent Hill: Townfall ile Silent Hill Antolojisi Başlayacak!

Silent Hill Transmission canlı yayınının sonrasında Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan AestheticGamer, aslında görünenden daha fazla Silent Hill oyununun duyurulduğunu söyledi. Öyle ki Annapurna Interactive işbirliğinde NoCode tarafından geliştirilen Silent Hill: Townfall, esasen bir antolojinin ilk bölümü olacakmış.

Diğer bölümlerin üzerinde de farklı bağımsız yapımcılar çalışıyormuş. Toplamda kaç oyunun sığdırılacağı bilinmiyor, ama her bir oyunun Silent Hill kasabasının farklı kültürel yönlerini ön plana çıkartacakmış.

Exit mobile version