Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Sızmış Olabilir

Söz sizde Konami bey!

Yakın bir zaman önce yaşanan sızıntı ile Silent Hill 2 Remake çıkış tarihi sızdırılmış gibi görünüyor. Elbette son söz her daim Konami firmasının, ama hafiften bir heyecan da yaşatmadı değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill: Ascension, Farklı Bir Deneyim Sunacak


Bloober Team tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill 2 Remake, Ekim ayındaki Silent Hill yayını sırasında duyurulmuştu. Ancak hakkında çıkan fazlaca söylenti ile bizleri heyecanlandıran ve duyurusuyla da sevinçten havalara uçuran yeniden yapım ile ilgili olarak, Üst Yönetici Piotr Babieno tarafından geliştirilme sürecine ilişkin yapılan açıklamalar haricinde başka bir şey görememiştik. İşin ilginç yanı Konami, şu zamana kadar herhangi bir reklam da yapmış değil. Muhtemelen geliştirilme aşamasını sağ salim geride bıraktıktan sonra reklam için eyleme geçecektir. Şu an için ipucu yok ne yazık ki.

Silent Hill 2 Remake ile ilgili merak ettiğimiz bir diğer konu ise oyunun ne zaman çıkacağı. PlayStation Showcase 2023 veya Summer Game Fest 2023 sunumlarında görüneceği yönünde bir beklenti oluşmuş olsa da, bu beklentilerin boşa çıkması elbette üzdü. Ancak yakın bir zaman önce yaşanan bir sızıntı ile oyunun muhtemel çıkış tarihi açıklık kazanmış olabilir.

Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

RinoTheBouncer isimli Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen bir detaya göre Avustralya menşeli perakendeci Gorilla Gaming, listelemesinde yer verdiği Silent Hill 2 Remake için 29 Eylül 2023 tarihini işaret etti.

silenthill2çıkıştarihi

Bildiğiniz gibi net bir çıkış tarihi olmayan oyunlar için, içinde bulunduğumuz yılın son günü yazılıyor. Mesela 31 Aralık 2023 gibi. Ancak Silent Hill 2 Remake için belirli bir tarihin verilmiş olması ise kafalarda soru işareti oluşturdu. Bakalım oyun gerçekten görselde belirtilmiş olan tarihte mi çıkacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

 

Exit mobile version