Silent Hill 2 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Uzun süreli sessizlik sonunda bozuldu!

Silent Hill 2 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Uzun zamandır söylentiler halinde karşımıza çıkan yeniden yapım Silent Hill 2, 2022 yılının Ekim ayındaki sunum sırasında duyurulmuştu. Ne var ki o zamandan beri elle tutulur resmi yeni bir şey görememiştik. Ancak bu durum, yeni State of Play yayını ile değişti. Konami ve Bloober Team tarafından ilk Silent Hill 2 oynanış fragmanı yayınlandılar.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Silent Hill: The Short Message Bugün Yayınlanacak


Hiç şüphesiz ki yeniden yapım Silent Hill 2 oyunu çoğu oyuncu tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Duyurulmasının üzerinden oldukça uzun zaman geçmiş olmasına rağmen, çeşitli açıklamaların haricinde ne bir ekran görüntüsü ne de bir yeni fragman izleme şerefine nail olabilmiştik. Ancak yeni State of Play yayını, bu özlemin sona erdiği yayın oldu. İlk Silent Hill 2 oynanış fragmanı ile karşımıza çıkan Konami ve Bloober Team, oynanış mekanikleri adına fikir sahibi olabileceğimiz bir sunuma imza attı.

Modernize edilmiş oynanışta, artık ana karakterimiz James Sunderland’i üçüncü kişi kamera açısından görüyoruz. Fragmanda da görebileceğiniz üzere, orijinal oyundan aşina olduğumuz bazı sahnelerin yanı sıra, Wood Side Apartment ve Brookhaven Hospital gibi mekanları ve Bubble Head Nurse, Lying Figure ve Mannequin yaratıkları ile olan mücadeleleri görebilmek mümkün oluyor. Hatta oyunda tabancayı ilk buluşumuz da orijinaline sadık kalınarak gerçekleştirilmiş gibi görünüyor. Fonda ise yine orijinal oyundan aşina olduğumuz Magdalene ve Promise müzikleri de yenilenmiş halleri ile duyabilmek gibi

Peki siz fragman hakkında ne düşünüyorsunuz? Hoşunuza gitti mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Silent Hill 2 Konusu

Eşi Mary’yi ölümcül bir hastalıktan kaybeden James, üç yıl sonra ondan bir mektup alıyor. Mektupta, Silent Hill kasabasındaki özel yerlerinde beklediği yazılıdır. Bu olanlara bir anlam veremeyen James, soluğu kasabada alıyor ve o meşhur sis tabakasının altında yatan sırları araştırmaya başlıyor.

Exit mobile version