Sifu’nun Son Güncellemesi Eylül Ayında Geliyor

Macera buraya kadarmış...

Sifu'nun Son Güncellemesi Eylül Ayında Geliyor

Hem geçtiğimiz yılın hem de bu yılın ilgi çeken oyunlarından olan Sifu‘nun son güncellemesi, Eylül ayında yayınlanacak. Şimdilik net bir tarih verilebilmiş değil, ama genel olarak ne bekleyebileceğimize dair bilgiler bulunuyor.


İlginizi Çekebilir: Sifu Beyaz Perde Uyarlaması Geliyor


Sloclap tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Sifu, geçtiğimiz yılın Şubat ayında PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve PlayStation 5 ve Kasım ayında da Switch için satışa sunulduktan sonra, bu yılın Mart ayında ise PC tarafında Steam ve Xbox kullanıcıları ile buluşmuştu.

Aynı gün yayınlanan güncelleme ile Arenas moduna da kavuşan oyuna, beş farklı yeni oyun modu, dokuz yeni mekan ve kırk beş zorlu mücadele de eklenmişti. Halihazırda devam eden Steam Yaz İndirimi 2023 kapsamında % 25 indirimle 216.75 TL karşılığında satın alabileceğiniz oyun için yayınlanan yeni fragman ile son güncellemeye ilişkin bazı detaylar da ortaya çıktı.

Sifu’nun Son Güncellemesi İçin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Oyun için yayınlanacak olan son güncelleme ile yeni özelliklerden ziyade, halihazırdaki içerikler zenginleştirilecek. Öyle ki yeni arenalar, avantajımıza kullanabileceğimiz yeni değiştiriciler ve yetmiş beş kadar yeni meydan okuma bizlere sunulacak.

Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, bahsi geçen son güncellemenin Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. Bu durumda, daha fazla detayın bizlerle paylaşılması için fazla beklemek durumunda olmayabiliriz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version