Sifu’nun Steam ve Xbox Tarihi Belli Oldu

Xbox mağazasında ön-siparişe açıldı bile...

Sifu'nun Steam ve Xbox Tarihi Belli Oldu

Geçtiğimiz yılın başarılı oyunlarından olan Sifu, en nihayetinde diğer platformlara da geliyor. Sloclap tarafından Aralık ayında yapılan duyurun ardından, Sifu‘nun Steam ve Xbox tarihi de sonunda belli oldu. Beklenen buluşma, bu ay içerisinde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sifu Beyaz Perde Uyarlaması Geliyor


Sloclap tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Sifu, geçtiğimiz yılın Şubat ayında PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve PlayStation 5 ve Kasım ayında da Switch için satışa sunulmuştu. Genç bir Kung Fu öğrencisi Pak Mei’nin hikayesine ortak olduğumuz oyunda, karakterimizin gizemli bir suikastçı grubu tarafından katledilen ailesinin intikamını almak için zorlu bir maceraya atılıyorduk.

Yolumuzun kenar mahalleler, şehir köşeleri ve şirket kulelerin dahil birçok farklı mekandan geçtiği oyunda, adaptasyon ve iyi pozisyon almak büyük önem arz ediyor.

Sifu’nun Steam ve Xbox Tarihi Ne Zaman?

28 Mart 2023 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlanacak olan güncellemesi ile Sifu, aynı gün içerisinde Steam mağazasına ve Xbox One ve Xbox Series konsollarına da gelmiş olacak.

Arenas genişlemesi ile oyuna beş farklı oyun modunda, dokuz yeni mekan ve kırk beş zorlu mücadele bizi bekleyecek. Toplamda ekstradan on saatlik sunacak olan modlar, üzerimize dalga dalga akacak olan düşmanlara karşı ayakta kalmaya çalışacağımız Survival, kusursuz dövüş sergilemek durumunda olacağımız Performance, zamana karşı dövüşeceğimiz Time Attack, işaretlenen bölgeyi savunmamızın gerekeceği Capture ve işaretlenmiş olan bir kişi bertaraf etmemizin gerekeceği Manhunt olarak sıralanıyorlar.

Eğer oyunun senaryosunu bitirmiş ve bir süre sonra tekrardan geri dönmeyi planlıyorduysanız, yeni güncelleme muhtemelen sizin için geçerli bir sebep olacak. Öte yandan Sifu’nun Xbox mağazasında 369.99 TL üzerinden ön-siparişe açılmış olduğunu söyleyelim. Steam mağazasında ise şimdilik sadece istek listenize alabiliyorsunuz.

 

 

Exit mobile version