Sifu Steam ve Xbox Konsollarına da Geliyor

Sloclap resmi duyuruyu yaptı...

Sifu Steam ve Xbox Konsollarına da Geliyor

Bu yılın başarılı oyunlarından olan Sifu Steam ve Xbox konsollarına da geliyor. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, 2023 yılının ilk çeyreğine işaret edildi.


İlginizi Çekebilir: Sifu Beyaz Perde Uyarlaması Geliyor


Sloclap tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Sifu, 2021 yılının Şubat ayında PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve PlayStation 5 ve geçtiğimiz ay da Switch için satışa sunulmuştu. Genç bir Kung Fu öğrencisinin hikayesine ortak olduğumuz oyunda, karakterimizin gizemli bir suikastçı grubu tarafından katledilen ailesinin intikamını almak için zorlu bir maceraya atılıyorduk.

Yolumuzun kenar mahalleler, şehir köşeleri ve şirket kulelerin dahil birçok farklı mekandan geçtiği oyunda, adaptasyon ve iyi pozisyon almak büyük önem arz ediyor.

Sifu Steam ve Xbox Konsollarının da Yolunu Tuttu

Çıkışının üzerinden bir yıl sonra, Sifu, Sloclap tarafından yapılan duyuru ile Mart ayı içerisinde Steam ve Xbox konsollarına da gelecek. Bu versiyonu Arenas adı altındaki yeni bir mod ile gelecek olup, ücretsiz güncelleme ile Epic Games Store ve PlayStation versiyonlarına da eklenecek.

Şimdilik bu modun işleyişi hakkında detaylı bilgiler verilmemiş olsa da, IGN tarafından yayınlanan yeni fragmanın açıklama kısmında, arenaları tamamlamamızın yeni değiştiricileri, alternatif hareketleri, ek hileleri ve yeni kıyafetleri açacağı bilgilerine yer verilmiş.

Sifu Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version