Sifu İnceleme Puanları Yayınlandı

Genel durumun fena olmadığı söylenebilir...

Sifu İnceleme Puanları Yayınlandı

Sifu inceleme puanları yayınlandı. Bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştiren oyun, bakalım genel olarak beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Dying Light 2 İnceleme Puanları Yayınlanıyor


2021 yılının Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen State of Play yayınında PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve PlayStation 5 için duyurulmuş olan Sifu, Sloclap tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanıyor.

Ailesi gizemli bir suikastçı grubu tarafından katledilen genç bir Kung Fu öğrencisinin hikayesine ortak olduğumuz oyunda, katilleri birer birer ortadan kaldırmak için zorlu bir maceraya atılacağız. Bu macerada, kenar mahalleler, şehir köşeleri ve şirket kulelerin dahil birçok farklı mekanı keşfedeceğiz. Adaptasyonun ve iyi pozisyon almanın büyük önem arz edeceği Sifu oyununda, amacınıza giden yolda elinizden geleni ardınıza koymamak durumunda olacaksınız.

Sifu İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Bugün itibarıyla Türkçe arayüz desteği ile çıkışını gerçekleştirmiş olan oyunun Metacritic üzerinde yer alan inceleme puanlarına bakacak olursak, PC versiyonu 77 / 100 ve PlayStation 5 versiyonu 80 / 100 olarak görülebiliyor. PlayStation 4 tarafında ise henüz bir ortalama oluşmamış durumda. Şimdiye kadar yayınlanmış olan puanlamalara aşağıdan bakabilirsiniz.

Sifu Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version