Sherlock Holmes: The Awakened Remake Fragmanı Yayınlandı

Yeni oyun, önümüzdeki yıl satışa sunulacakmış...

Sherlock Holmes The Awakened Remake Fragmanı Yayınlandı

Sherlock Holmes: The Awakened Remake fragmanı sonunda yayınlandı. Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile satışa sunulacak oyun için, aynı zamanda bir Kickstarter kampanyası da başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sherlock Holmes: The Awakened Remake Duyuruldu


Frogwares tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Sherlock Holmes: The Awakened Remake, geçtiğimiz hafta içerisinde duyurulmuştu. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan yeniden yapımda, görselliğin yanı sıra senaryoda da değişiklikler yaşanacak.

Hikaye olarak bizi 1884 yılına götüren ve serinin ilk kez Cthulhu Mitosu ile birleştiği yeniden yapımda, Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. John H. Watson Avrupa bölgesi ve Birleşik Devletler genelinde yaşanan bir dizi tuhaf kayboluşları araştırılmaya başlayacaklar.

Ne var ki bu araştırmaları, ikilinin yollarının Antik Tanrı’ya tapan karanlık bir tarikat ile kesişmesine neden olacak. Zamana karşı verilecek olan yarışta, bir yandan tarikatı durdurmaya çalışacak iken bir yandan da gerçeklik ile doğaüstüyü birbirinden ayırmaya çalışacağız.

Şu an için çıkış tarihi belli olmasa da, önümüzdeki yıl içerisinde satışa sunulacak olan Sherlock Holmes: The Awakened Remake için duyuru fragmanı en nihayetinde yayınlandı. Ayrıca Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Duyuruya ek olarak, Frogwares Kickstarter kampanyası da başlattı. Buradan takip edebileceğiniz kampanya, 3 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek ve hedef bütçe ise 71.140 dolar olarak belirlenmiş. Bununla birlikte, listelenen büyük değişiklikler ise şöyle;

Exit mobile version