Shadowman: Darque Legacy Duyuruldu

Sahneye çıkma sırası Jack Boniface'e geldi...

Shadowman Darque Legacy Duyuruldu

Yeni Shadow Man oyunu, Shadowman: Darque Legacy duyuruldu. Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi bulunmayan oyunun önümüzdeki yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Elbette herhangi bir erteleme haberi ile karşılaşmazsak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: F1 23 Duyuruldu! İşte Detaylar


Valiant Comics tarafından yayınlanmış olup da aynı isimli çizgi-roman serisine dayanan oyun, Acclaim Studios Teesside tarafından geliştirilmiş ve 1999 yılında Dreamcast, Nintendo 64, PC ve PlayStation için satışa sunulmuştu. Güçlü doğaüstü kahraman Shadow Man rolünü üstleniyor, yüksek kalibreli silahlar ve büyü güçleri ile Deadside diyarında dolanan ve Louisiana, New York, Texas ve daha birçok mekan dahil dünyaya yayılan şeytanlara karşı insanlığı korumaya çalışıyorduk.

2002 yılında bir devam oyunu da çıkmış iken, yakın bir zaman önce Atari tarafından satın alınmış olan Nightdive Studios tarafından 2013 ve 2021 yıllarında hem orijinal oyunun yeniden yayınlanmış ve Remastered versiyonu geliştirilmiş iki Shadow Man oyunu daha görmüştük.

Shadowman: Darque Legacy ile Karanlık Miras Devam Ediyor

Dün itibarıyla da Blowfish Studios tarafından Valiant Entertainment ortaklığında PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Shadowman: Darque Legacy duyuruldu.

Bu defa Shadowman rolüne bürünecek olan kişi ise Jack Boniface olacak. Karakterimizin ailesi, maskeyi yaşamda ve ölümde korumaya yemin etmiş ve yüzyıllar boyunca bu karanlık mirası taşımış. Şimdi de atalarının uğrunda savaştığı her şeyi tehdit eden ve büyümeye devam eden şeytanın karşısına dikilme sırası da karakterimiz Jack’e gelmiş.

Oynanış olarak Brethren tarikatının farklı tipteki üyeleri ile pek çok farklı silah kullanarak yapacağımız zorlu ve şiddet oranı yüksek çatışmalar bizi bekleyecek. Bunun yanı sıra, hem Deadside hem de Liveside diyarlarında keşfedebileceğimiz çeşitli mekanlar ve çözmemiz gereken bulmacalar da sunulacak. Oyunda ayrıca karakter gelişim sistemi ve bu bağlamda açabileceğimiz yeni yetenekler de olacak.

Exit mobile version