Shadow Warrior 3 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Serinin yeni oyunu yakında satışa sunulacak!

Shadow Warrior 3 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Devolver Digital ve Flying Wild Hog tarafından Shadow Warrior 3 sistem gereksinimleri açıklığa kavuşturuldu. Bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldıramayacağına dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Ghostwire: Tokyo Sistem Gereksinimleri Açıklandı


3D Realms stüdyosundan Flying Wild Hog stüdyosuna devredildikten sonra 2013 yılı içerisinde sil baştan alınan serinin şimdilik son oyunu olacak Shadow Warrior 3, 1 Mart 2022 tarihinde Devolver Digital yayıncılığında PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

Hikayeye göre yine Lo Wang rolünde olacak ve eski işverenimiz ile daha sonradan müttefik olduğumuz Orochi Zilla tarafından yanlışlıkla serbest bırakılan ejderhayı yakalamaya çalışacağız. Senaryo boyunca, ejderhanın peşinden giderek, dünyanın kimsenin gitmediği yerlerinde zorlu mücadelelere girişmek durumunda olacağız. Kıyameti durdurmanın yolu ise ölü bir tanrının maskesinden, ejderha yumurtasından, büyüden ve ateş gücünden geçiyor olacak.

Shadow Warrior 3 Sistem Gereksinimleri Detayları

Yakın bir zaman önce güncellenen Steam sayfası aracılığı ile oyunun hem en düşük hem de önerilen sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Rahat bir şekilde oynayabilmek için, en aşağı AMD Phenom II X4 965 veya Intel Core i5-3470 veya bunların muadili bir işlemcili, 8 GB bellekli ve Radeon R7 260X veya GeForce GTX 760 veya bunların muadili bir ekran kartlı sistem ihtiyacınız görecektir.

Shadow Warrior 3 ile ilgili tüm sistem gereksinimi detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (Düşük Ayarlarda 1080p 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Yüksek Ayarlarda 1080 60 FPS)

Exit mobile version