Shadow Warrior 3: Definitive Edition Geliyor

Ana oyuna sahip olanlara ücretsiz...

Shadow Warrior 3 Definitive Edition Geliyor

Shadow Warrior serisinin güncel oyunu, 1 Mart 2022 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Genel olarak beklentilerin altında kalan bir oyun olarak serinin hayranlarını bir hayli üzmüştü. Yaklaşık bir yılın ardından, Flying Wild Hog ile Devolver Digital tarafından mevcut nesil sürümlerini de kapsayan Shadow Warrior 3: Definitive Edition duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: The Crew Motorfest Duyuruldu


Gelişmiş sürüm, 16 Şubat 2023 Perşembe günü PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Eğer oyuna halihazırda sahipseniz, ücretsiz güncelleme ile yükseltme fırsatınız olacak.

Shadow Warrior 3: Definitive Edition Neler İçeriyor?

İçerik olarak, Shadow Warriror: Definitive Edition, New Game+ moduna ek olarak, Hero ve Survival modlarını, Hardcore zorluk derecesini ve 60 FPS ve 4K 30 FPS olmak üzere aralarından seçim yapabileceğiniz iki farklı grafik modunu getirecek.

Yeni modlardan Hero, sınırlı sayıda yeniden doğma hakkı sunacak. Haklarınızı elbette arttırabileceksiniz, ama bunun için etkileyici bitiriş hareketleri yapmanız gerekiyor. Eğer yapamaz ve yeniden doğma sayınızın sonuna gelirseniz, kaydettiğiniz bütün aşama silinecek. Survival modunda ise üç yeni savaş arenasında geçecek. Meydan okumaları tamamladığınızda ise yeni silah görünümleri kazanabileceksiniz.

Shadow Warrior 3 Konusu

Hikayeye göre yine Lo Wang rolünde olacak ve eski işverenimiz ile daha sonradan müttefik olduğumuz Orochi Zilla tarafından yanlışlıkla serbest bırakılan ejderhayı yakalamaya çalışacağız. Senaryo boyunca, ejderhanın peşinden giderek, dünyanın kimsenin gitmediği yerlerinde zorlu mücadelelere girişmek durumunda olacağız. Kıyameti durdurmanın yolu ise ölü bir tanrının maskesinden, ejderha yumurtasından, büyüden ve ateş gücünden geçiyor olacak.

Exit mobile version